About Me

KADO TIP: doe een (zelf samengestelde!) Ravi box cadeau

15/10/2021

Wij zijn totally happy! Waarom? Omdat ‘Ravi‘ (het voormalige Boxie) – een online webshop waar je originele cadeauboxen kan scoren – een waanzinnig handige feature heeft toegevoegd. Je kan nu ook je eigen cadeaubox zélf samenstellen. Met wat? Een heleboel! Zo heb je altijd een leuk en persoonlijk cadeau. Fan? Well duh, wij zijn mega fan!

Waarom Ravi?

Ravi betekent in het Frans ‘blij, gelukkig’ en ‘verheugd’. Hoe kan het ook anders, als je zo’n box in de bus krijgt. Je kan ervoor kiezen om een ready-to-send box te sturen (hier kan je heel wat ideetjes opdoen) of je kan er zelf wat van maken en helemaal personaliseren.  

Stel zelf je cadeaubox samen

Wij mochten de ‘stel je box zelf samen’ module uittesten en daar zijn we heel ‘Ravi’ mee. ;-). Het grote voordeel? Je stopt zelf in de box wat je wil en kan dus volledig personaliseren. Er is voor ieder wat wils: mokken met grappige opschriften, heerlijke zeep, kaarsen, drank, lekkere snacks,… noem maar op!

Benieuwd? Surf dan naar: www.ravigiftboxes.com

Unboxing waar je écht blij van wordt

Als je de box zelf gaat samenstellen, kies je als eerste stap voor een feestelijke (en veilige) inpakdoos. Want geef toe: uitpakken is toch de helft van de fun?!

Goed-om-te-weten: De giftbox bestaat uit een ecologische geschenkdoos, omhuld met een Ravi sticker.  De box wordt verzonden in een stevige doos, zodat jouw cadeautje veilig aankomt.  Je ontvangt zelfs een e-mail met de trackingcode van je pakje.

Hoe ga je daarna tewerk? Easy! Je kiest min. 2 cadeautjes die in je graag in de doos wil stoppen. Je kan tot wel 10 items kiezen om ze helemaal naar je hand te zetten.

Maar…wat nu kiezen?!

Wat is er nu leuker dan het kiezen van één cadeau? Meerdere cadeaus! No shit Sherlock. Wij gingen all out en kozen enkele van onze favorietjes.

Van een schattig bad verwennerij doosje tot ‘warm hug’ handzeep en van een grappige mok tot een luxe slaapsetje en fancy bubbels. Eindeloos combineren, dát is net de fun!

Nog op zoek naar een ideaal geschenk voor je broer, vader, lief, man,…? Ook geen probleem! Wij dachten onmiddellijk aan aan lekker gin, de nodige cocktail en drank accessoires en een leuke mok met opschrift erop. Een echt stoer cadeau pakket toch?!

Ook een cadeau? Dat doe je zo!

Ook zin om mensen gelukkig te maken met niet één, maar met meerdere cadeautjes? Surf dan als de bliksem naar www.ravigiftboxes.com en geniet volop van het samenstellen van jouw giftbox.

De finishing touch? Laat een gepersonaliseerd kaartje achter in de box. Dit kan je toevoegen in de laatste stap van je bestelling. En voilà, iedereen blij!

In Home by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply