About Me

INSPIRATIE: 7 handige must-haves voor je bureau

04/04/2018

Een inspirerende werkruimte kan écht het verschil maken.  Maar ook de nodige spullen op je werkplek zijn onmisbaar. Op zoek naar handige én leuke bureau spullen? Wij zetten de leukste must-haves op een rijtje. Werken op kantoor wordt alleen maar beter met deze leuke must-haves voor je bureau!

Nog ideeën nodig om je werkruimte in te richten? Lees dan zeker ook onze blogpost  ‘De ideale werkruimte must-do’s‘.

1. Zeg het met een schrift

Al leven we in een digitale wereld, leuke schriftjes zullen volgens ons nooit uit stijl gaan! Want als echte paperlovers, worden wij nog steeds wild van een schrift met leuke kleuren én een grappig opschrift. Wat dacht je van een tropical print? Voor al je geweldige ideeën, to-do lijstjes, nonsens, of gewoon om te hebben. #paperfreak

LEAF Schrift set van 2 – 1,49 euro

2. Fleur met kleur

Zeg vaarwel aan saaie balpen-kleur, want door gewoon je balpen te vervangen met hippe kleurpennen, worden wij instant happy! Varieer tussen fijne en dikke stiften voor extra veel fun op de werkvloer en in je schrift.

Stabilo Fineliner Point – 3,12 euro
Schneider Balpen Slider – 7,01 euro

3. Etui, mon cherie?

Wie pennen roept, roept ook pennenzak! Om een zooitje op je bureaublad te vermijden, en je pennen een leuk jasje te geven. 😉

Etui – 3,25 euro

4. Aan de wand

Niets zo vervelend als rondslingerende memo-briefjes of verdwaalde foto’s. Geef ze een mooi plekje aan de muur! Met een handige ‘wire’ kader kan je alle richtingen uit!

WIRE Houder met clips – 7,99 euro 

5. Plan like a pro

Met deze vrolijke weekplanner, word je week alleen maar leuker én overzichtelijker. Super handig om gezamenlijke afspraken te plannen met je huisgenoot of vriend!

Clipbord met weekplanner – 2 euro

6. See me rolling

Handig: laat je zware laptop vanaf nu gewoon op wieltjes lopen. Wissel je laptoptas in voor een handige trolley en alles loopt op rolletjes! Geen pijnlijke schouders meer ;-).

Laptop Trolley – Engelbert-strauss – 112,52 euro

7. Pimp up your case

Maak van je tablet een éxtra scherm in één, twee, drie: met deze case blijft je tablet handig recht op staan. Of net ideaal om een serie tussendoor mee te pikken vanaf je luie bureaustoel. #voetjesindelucht

 

Trendset Case – Engelbert-strauss – 20,45 euro

Heb jij nog leuke aanraders voor je bureau?! Laat het ons weten!

 

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply