About Me

HOME: heerlijke wasparfums – zo gebruik je ze!

10/03/2021

Niets heerlijker dan thuiskomen in een aangenaam en fris huis. Daar hoort ongetwijfeld de geur van frisse was bij – beseffen wij nu.

Wij wisten voor het gebruik van wasparfums niet dat we zó fan zouden worden – lees: een beetje verslaafd intussen – van een ‘wasparfum’. Een echte hit in de waskamer! Maar, wat is dat nu eigenlijk? En hoe gebruik je een wasparfum? Lees snel verder!

Wat is een wasparfum?

Wij ontdekten onlangs één van die kleine gelukjes in het leven: fris geurende pas gewassen was. Heerlijk! En dat dankzij de toevoeging van een wasparfum. Nee, het is geen wasmiddel, en nee, ook geen wasverzachter. Je gebruikt een wasparfum naast je gewoonlijke wasmiddel. Een wasparfum is eigenlijk de ideale finishing touch voor je was, die voor een extra lekkere geur gaat zorgen. De parfum bevat kleine micro-capsules. Door wrijving van de stof van bijvoorbeeld, je favo trui of lievelings pyjama, openen de capsules zich, waardoor je de hele dag steeds subtiel wordt herinnerd aan de heerlijke geur.

Hoe gebruik je een wasparfum?

Wij gebuikten de wasparfums van ‘Il Bucato Di Adele’. Het gebruik ervan is heel eenvoudig! Voor gebruik in de wasmachine doseer je de wasparfum (hoeveelheid aangegeven op de verpakking) in het bakje van de wasverzachter, zo gaat het mee met de laatste spoelbeurt.

De geconcentreerde wasparfum is geschikt voor alle soorten textiel, en kan zowel met de hand als met de wasmachine worden gebruikt.

De intensiteit van het parfum kan worden verhoogd of verlaagd, afhankelijk van de hoeveelheid gebruikt product. Dus wil je een heerlijk geurende berg was, die je nog dagenlang overal in huis kan ruiken? Dan gebruik je een flinke portie wasparfum. Wil je eerder een subtiele geur in je kledij? Dan gebruik je wat minder. Een wasparfum is dus een aparte geurtoevoeging voor je was. Voor iedere was een passende geur!

Meet: ‘Il Bucato Di Adele’ wasparfums

De geur van ‘thuiskomen’. Zo omschrijven ze de wasparfums heel mooi – vinden wij. Want we zijn ook helemaal mee met dit verhaal! Really, de was doen is een stukje leuker geworden, gewoon al om de verschillende geuren van de wasparfums te ontdekken. De wasparfum van ‘Il Bucato Di Adele’ is bedacht en gemaakt in Italië. Aaah, la bella italia, wij dromen al weg!

Maar hoe beslis je nu welke geur je lekker vindt? Easy! Wij ontdekten alle verschillende geuren door een ‘wasparfum proefpakket‘. Dit proefpakket is ideaal om je favo geur(en) uit te kiezen. Het fijne is dus dat je kan wisselen tussen geurtjes, of gewoon trouw kan blijven aan je absolute favo geur.

De absolute toppers voor ons zijn de Bianco Puro (een hele zachte geur, met die typische lekkere ‘verse was’ geur), de Ylang Ylang e Gelsomino (een bloemige geur met toch een hele milde toets) en de diamante Blu (op basis van een witte musk, ook weer een hele zachte en frisse geur).

Ontdek zelf ‘de geur van thuiskomen’

Een frisse aanrader, vinden wij. Dat kleine geluksmomentje dat je jouw lievelingsgeur bij de was mag druppelen en nadien lekker van kan genieten, valt zeker niet te onderschatten! Als je zelf de geurtjes wil ontdekken, raden we zeker aan om te starten met het proefpakketje (dat bestel je hier). Nadien kan je de favo geuren in een groter formaatje aanschaffen.

De wasparfums zijn een ideale toevoeging aan ‘de was doen‘, en wij kunnen er – in alle eerlijkheid – niet meer zonder!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

  • witte kraan met uittrekbare slang

    Hallo, ik lees graag je blog

    14/04/2021 at 01:21 Reply
  • Leave a Reply