About Me

HOME: 2020, het jaar van de comfy homewear!

12/12/2020

Zachte homewear, comfy huispakken en gezellige onesie. 2020 is absoluut het jaar van de thuis-blijf-mode. Welke homewear is jouw favoriet?

Stay safe, stay home (in comfy homewear).

Tijdens het Corona virus blijft het belangrijk de richtlijnen op te volgen, maar eerlijk: dit begint zijn tol wel te eisen. Je sociale contacten drastisch verminderen, geen leuke terrasjes doen, geen familie-momentjes en dit nu al bijna een volledig jaar. Het ‘in ons kot’ blijven zal dus nog wel eventjes nodig. Reden te meer om het extra gezellig en comfortabel te maken…in superzachte homewear. 

Cocoonen met gezellige homewear

Of je nu bezig bent met je dagelijks huishouden, van thuis uit werkt, of even gewoon helemaal niets doet: in deze streelzachte outfits ga je voor comfort, zonder in te boeten op stijl. De juiste outfit geeft je gemoed een boost en zorgt ervoor dat je met een gezellig gevoel kunt cocoonen. Op deze manier kom je deze bizarre periode ongetwijfeld een pak makkelijker door!

Vind je deze bambi-onesie ook zo gezellig?

Of kies je eerder voor een casual trui met een jogger? Of toch dat superschattige kerst shortje? Lang leve pyjama’s!

Homewear vind je in alle maten, kleuren en verschillende stofjes! Wij houden van dikkere stoffen, of het nu fluweel is of eerder een gebreide stof, wij zijn fan.

COZY TIP: koop je pyjama iets groter zodat je je hier gezellig in kan nestelen. Niets lastiger dan een iets te strakke pyjamabroek.

Wil je helemaal glamoureus relaxen, gaan slapen of wakker worden? Wat dacht je van een elegant nachthemd? Geen lastige elastiek die in de weg zit, en geef toe: je kan (bijna) zo de catwalk op! Voor extra zachte dromen ;-).

Wat heeft jouw voorkeur om in te relaxen?

Een onesie? Nachthemd? Een pyjama? Laat het ons weten!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply