About Me

FASHIONTIP: Wolf brand | T-shirts mét karakter

15/11/2017

We zijn gek van leuke statements en wat denk je nu zelf van het opschrift ‘WOLF’? Klinkt toch absurd stoer. Kort & krachtig: like it. Wie zijn die wolfjes, wat doen ze, wat drijft hen en nog belangrijker: hoe draag je ze? Ontdek het hier!

WELL HELLO Wolf Clothing Brand

Wolf Clothing Brand is een nieuwe brand die opgestart is in 2017 en ze beschrijven zichzelf als een brand voor de moderne gentleman. Maar euhm, ONLY GUYS? Don’t think so. Wij vinden dat deze T-shirts ook perfect gedragen kunnen worden door het sterkste geslacht! Yes girls, we can run the world. #Wedontfollowtherules

HOW TO WEAR: Wolf T-shirt

Wolf Street T-shirt. Deze is er ook in het grijs.

Ik heb de neiging om dit T-shirt heel erg basic te combineren aangezien ik het statement van dit T-shirt niet verloren wil laten gaan én omdat de outfit anders al snel ‘to much’ oogt. #wearitwithpride

‘Keep it simpel’ zouden de venten zeggen. Awel ja, ze hebben dan ook soms (!) gelijk.

Tip voor de boyfriend: Draag je wolf T-shirt met een jeans jasje of kaki hemd bijvoorbeeld. Altijd een winner.

 

Je kan véél richtingen uit met dit T-shirt. Je kan gaan voor een erg ruige look met een bikervest of ben je misschien eerder fan van de elegante look? Kies dan voor een langere geklede jas. #class

Of altijd al een wolf in schapenvacht willen zijn? #whahaha Kies dan voor een schattig jasje. Je kan zelf een rokje hieronder aandoen waar je je T-shirt instopt om zo een erg girlie look te creëren.

Leuk detail: In de kraag van het WOLF T-shirt kan je een leuke quote terugvinden: Talk less, do more.

 

Kortingscode ‘FMM-WOLF20’ -20%

Een wolf staat symbool voor een sterk karakter, intelligentie, onafhankelijkheid, kracht, klasse en ondernemerschap. #statements. Herken je je hierin of ben je op slag verliefd op deze T-shirts?

Aarzel dan niet en gebruik onze kortingscode ‘FMM-WOLF20’ van 20% in de wolf webshop! (code actief t.e.m. 13 december 2017)

Ja boys, we zijn dan ook erg lief en vergevingsgezind dus jullie mogen onze kortingscode natuurlijk ook gebruiken. (Kiss, H & N)

 

Cadeautip

De WOLF T-shirts zijn het ideale eindejaarscadeau voor je vriend, vriendin, man, vrouw, nicht, neef,… Je kan kiezen voor een eerder classy simpel T-shirt of polo of net voor de iets opvallende WOLF T-shirts met groot opschrift.

Which one is your favorite?

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply