About Me

FALL TRENDS: van ‘ton sur ton’ tot pofmouwen | Zo combineren we!

26/10/2020

Hallo herfst! Intussen zijn we al helemaal ingewijd in dit heerlijke seizoen, idem dito onze kledingkast. Benieuwd naar onze herfstige toppers dit seizoen? Lees dan snel verder!

Gezellig herfsten 

Ook al zijn we niet evenveel buitenshuis als vorige herfst, toch vinden wij het een welkome afwisseling om voor onze favoriete herfstkledij te kiezen en er bovendien helemaal ons ding mee te doen! We kiezen dit seizoen – toegegeven – wel voor nét iets meer comfy looks. Gezellig herfsten dus!

Najaar shoppen bij Noba

Wij gingen shoppen bij Noba en scoorden er onze favoriete herfstige looks. Bij Noba kan je veel verschillende merken onder één dak vinden, wat de speurtocht net zoveel leuker maakt!

Gespot: dit dragen wij deze herfst

1. Oh-oh, oker!

Dit is er eigenlijk eentje terug-van-nooit-weggeweest: de okerkleur maakt opnieuw zijn opmars dit najaar. Daar zijn wij blij mee! Want de warme goudkleurige tint doet ons helemaal passen in het idyllische herfst plaatje.

2. Hello Bordeaux

Ook Bordeaux kleuren spotten we meer en meer dit seizoen. Hoe de felrode kleur in de zomer zijn stempel drukt, doet de bordeaux tint dit in de herfst!

Een “tussenseizoensjas” noem ik het altijd, maar ik heb ze echt in élke kleur. Dus nu ook in het warme bordeaux.

3. Ton sur ton: oui ou non?

In fashion programma’s en tijdsschriften hoor je stylisten vaak zeggen dat ‘Ton sur Ton’ dit seizoen helemaal in is. Maar wat betekent dit juist? Ton sur Ton betekent letterlijk vertaalt ‘toon op toon’. Het wil zeggen dat je bepaalde kleuren met een overeenkomst met elkaar combineert. Het zijn kleuren met dezelfde opbouw, uit dezelfde kleursoort. Trending deze herfst zijn ook de lichtgetinte outfits. Durf jij het aan een witte broek te dragen met hierop een beige trui?

Een gebreide rok staat super mooi toon op toon met een pull in diezelfde kleur en met hetzelfde breisel. (om nog maar te zwijgen van het hoog comfy gehalte). Het geeft de indruk dat je een lange gebreide jurk draagt, terwijl je een two piece outfit draagt.

4. Ready, steady, pofmouw!

We zagen ze al bij de vleet tijdens de Golden Globes in Hollywood en we zien ze nu ook graag in onze kleerkast: de pofmouw. Ze zijn er ook nog eens in elke vorm: een jurk, blouse, trui, hemd,… Eigenlijk is het simpel: draag je dit najaar een item met pofmouwen? Dan ben je helemaal on trend!

De transparante pofmouw is echt een must-have als het nét dat tikkeltje meer mag zijn.

Met pofmouwen tover je elke outfit om in een speelse look. Een ‘gewoon’ hemd, wordt plots ietsje meer girly en opvallender.

5. Fluffy inwikkelen

De pelse jasjes zijn er dit najaar in alle kleuren en formaten. Waar ze vorig jaar nog wat voorzichtig waren, lijken ze nu een echte blijver en meer gedurfder dan ooit!

Mijn jassen-collectie bestaat ondertussen uit fake fur jasjes. Ze zijn zo zalig om te dragen én te stylen.

Ook zin om all out te gaan en jouw favo trends te spotten? Surf dan snel naar www.noba.be en shop je favoriete looks! (psst, shop online en geniet van gratis verzending!)

Welke trend is jouw favo?

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply