About Me

DIY: je handtas makkelijk customizen met Veritas

18/03/2018

Yes! Wij zijn rasechte handtassen freaks. Met het nieuws dat Veritas weer met een brede DIY collectie op de proppen komt om je handtas helemaal te customizen, worden wij alleen maar blij! De DIY-items zijn fantastische tools om onze persoonlijke stijl helemaal uit te spelen. Bovendien beloven ze snel én makkelijk te zijn. Dus: wij gingen zélf aan de slag om onze handtas helemaal te pimpen!

Customize je handtas

1. Wat heb je nodig:

2. HOWTO: Hoe makkelijk customizen? Bekijk de video!

Op zondag hielden we samen een creatieve knutselnamiddag, en gingen aan de slag om onze handtassen helemaal te customizen. Wij geven onze tips & tricks, en laten zien op welke manieren wij onze handtassen pimpen!

Meet our purse-onality

Een handleiding was bij onze DIY-afternoon niet nodig. Alles wees zichzelf uit. Het plakken en pinnen op de tasjes en schoenen ging super makkelijk en snel. Op 1, 2, 3 hadden we al een uniek gepersonaliseerd tasje erbij! Er super veel keuze in pins en patches waardoor je je eigen ding kan uitzoeken. Aan de slag!

Wat vind je van onze creaties?!

1. Flowerpower pink clutch

“Deze lente zijn bloemen helemaal on trend #flowerpower. Kies een casual handtas en geef deze een romantische make-over door het tasje te versieren met bloemetjes.” – Helena

2. Black & gold

“Dit tasje leent zich perfect om af te werken met gouden pins. Prik ze maar waar je wil!” – Helena

3. Camel & white

“Wit contrasteert erg mooi met de camelkleur van het tasje. Te felle kleuren of zwart zou minder mooi zijn bij zo’n tasje. Ik hou het dus graag fris.” – Nele

4. Fla-fla-fla-Flamingo

“Hoe hip zijn flamingo’s als ultieme accessoire?! Dus ook aan onze handtas!” – Helena

5. Backpack alert

“Backpack lovers onder ons? YES I AM! Ik had al enkele rugzakjes maar deze hebben een stoerder uiterlijk. Dit tasje geeft door de elegante vorm en afwerking met goude accenten een meer classy indruk. Dus doorbreek het altijd dragen van tasjes op een event of feest, en ga voor een rugzakje.” – Nele 

6. Tropical bag

“Een groen tasje, het brengt ons al snel in tropische-regenwoudachtige-sferen. Zeker met de pins erbij! De kolibrie springt er erg uit voor mij.” – Nele

DIT KAN OOK: schoenen upgraden

Sieraden aan je enkels zijn so-wie-so super leuk en hip, zeker voor in de zomer als we onze enkels showen. Maar waarom ook niet je schoenen pimpen met leuke bedels of patches?!

“Een sneaker pimpen is écht makkelijk: deze schattige bedels rijg je gewoon mee in je veters! Je kan kiezen voor bedels in thema. Deze sneakers staan al klaar voor een uitstapje naar zee!” – Nele

“Om mijn bloemen clutch hélemaal te matchen met mijn schoenen,  pimp ik mijn slippers heel eenvoudige met dezelfde roze bloemen.
TIP: Heb je nog een paar oude slippers liggen die je een nieuwe frisse look wil geven? Vorm ze dan om door patches op pins toe te voegen!

Onze ervaring

  • Het is super gemakkelijk. Je hoeft niet aan de slag te gaan met naald en draad. Met secondelijm of het kliksysteem van de pins lukt het net zo goed. Een ‘knutseltalent’ hoef je dus niet te zijn.
  • Gaat super snel en je hebt hiervoor niet veel nodig.
  • Creëer je eigen unieke stijl. Zo geef je je tas veel meer persoonlijkheid. Een tas die niemand heeft.
  • Met een sleutelhanger kan je ook al heel wat!
  • Go all the way! Je kan zo ver gaan als je wilt. Je kan pins en patches door elkaar mixen of je kan het ook gewoon houden bij éen statement stuk.
  • Tip: zorg dat je zorgzaam bent als je je tasje openmaakt en de binnenzijde van de pins niet te fel raakt, want dan kan het wel zijn dat ze er makkelijker vanaf vallen en dat zou natuurlijk jammer zijn!

TIP: ook zelf aan de slag?! Knutsel met korting!

Heb jij ook de knutselkriebels gekregen?! Of wil je zelf een eigen unieke tas maken? Bij Veritas shop je nu alle handtassen met 20% korting tot 22 maart. Shop ze online of in de winkel. Laat je creativiteit de vrij loop, en maak je eigen creatie!

Psst, bekijk onze vorige fashion blogpost!

LENTEMODE: de salopette & angel look | OOTD

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply