About Me

HAIR VLOG: wij kleuren ons haar! | Wella Color Fresh Create

08/05/2018

Zie jij ook steeds die knappe kapsels voorbijkomen op Instagram, die je ook wel eens zou willen proberen, maar dan uiteindelijk niet doet? #angst. Ja, wij zijn ook wel een beetje zo: twijfelen tot het oneindige, maar het toch graag willen.

Maar wij hebben goed nieuws: Wella heeft dé oplossing voor dit getwijfel. Dankzij de semi-kleuring van ‘Color Fresh create’. Wella professionals introduceert een expressief semi-permanent kleurenpalet van 12 pure, levendige nuances en 1 transparante.

Hoe werk Wella Color Fresh Create?

Hoe werkt het kleuren precies? Het is eigenlijk heel eenvoudig: hoe lichter je haar, hoe lichter de toon van de kleur zal zijn. Als je dus een lichtere kleur wil dan je eigen coupe, zal je je eerst voor een ontkleuring moeten gaan.

Nele: “Ik inspireer me al langer op blogger Laura Jade Stone, een blogger uit Austrialië. Ik ben verzot op haar mooie witte lokken én bovendien ook op haar kledingstijl. Elke keer als ik een foto van haar zie passeren ben ik ervan overtuigd mijn haar ook zo eens te proberen. En nu ga ik er gewoon voor!”

Helena: “Ik experimenteer wel vaker met mijn haar. Meer dan Nele, haha! Dus ik ben al wel wat gewoon. Maar nu wil ik wel eens voor een onbekend kleuraccent gaan. Niets zo spannend dan eens iets gek (lees: helemaal uit je comfortzone) te proberen! Zéker als het resultaat heel verrassend is.”

VLOG: bekijk hier ons Wella avontuur!

Jawel, we hebben onze volledige kleuring op video. Bekijk het volledige proces hieronder!

Wij kozen voor Wella Color Fresh Create omdat…

  • het een semi-permanente kleuring is. De kleuren gaan tot 20 wasbeurten mee. Is de kleur toch je ding niet helemaal, no panic, het vervaagt steeds een beetje meer en de kleur trekt uiteindelijk helemaal weg.
  • wij vertrouwen hebben in Wella én Geoganic-kwaliteitsproducten.
  • het een veilige manier is om toch uit je comfortzone te stappen en dit wel eens heel leuk kan zijn naar de zomer toe. Eens gek doen, maar zonder al te veel risico’s.

VOOR & NA Wella Color Fresh Create

Helena

Ik heb al vaker een ombré laten zetten dus het (ont)kleuren is me zeker niet onbekend. Maar dit keer wilde ik toch een tikkeltje specialer gaan door er een leuke speelse kleur aan te voegen op een subtiele wijze. Ik koos – onder goede begeleiding van kapster Loredana – voor Nudist pinkt + pure violet en pastel peach hair van Wella.

Ik liet eerst mijn punten afbleken om de kleuren beter te laten doorkomen (want ja, dat is het leven van een brunette). Je ziet de paar-roze tinten zachtjes doorkomen. Ik moest even wennen, want ik had in eerste instantie een ander resultaat in gedachte, maar toen ik het uiteindelijke resultaat zag na de volledige styling, was ik meer dan verrast! Wow, helemaal anders! Iets wat ik anders nooit had gedaan, en nu krijg ik alleen maar meer zin om andere kleurtjes te porberen. Volgende keer ga ik zelfs liefst voor nog wat meer kleur! 😉

Nele

Jajaja! Eindelijk een ‘wittekop‘ worden. Hier keek ik zo naar uit en was dan ook super benieuwd naar de producten van Wella. We waren al eerder bekend met Wella wat betreft verzorging voor het haar. Dit trok me dan ook zeker over de streep, want ik werd meerdere malen gewaarschuwd voor het beschadigende effect van afbleken en kleuren van haar.

Ik liet eerst mijn haar afbleken maar koos ervoor een ‘uitgroei’ te laten staan, zodat er een natuurlijk effect werd gecreëerd. Zeker aangezien ik donkere wenkbrauwen heb, was dit toch wel van belang en zou afbleken tot aan de wortel wat fake overkomen.

Er werd gewerkt met smokeygrey in 2 tonen waarbij er ook nog subtiel een kleurtje werd toegevoegd op de tippen: pastelpechhair. #HappyNelly!

Nele: “Ik ben kei tevreden met mijn nieuwe coupe. Ik ben dan ook zeker dat ik het de volgende keer ook zo ga laten doen want het is echt mijn ding. Zeker voor de zomer zou ik graag een felle kleurtje op de puntjes van m’n haar willen en Color Fresh create is hier dan ook i-de-aal voor.”

Helena: “Het resultaat? EN OF ik tevreden ben! Hell yeah. De paarsige peach tinten maken m’n kapsel toch net iets gewaagder dan normaal! De  wisselende kleurschakeringen geven mijn kapsel een leuke dynamiek. Dankjewel Wella!”

Geoganic in Hasselt

We lieten ons haar dan ook niet zomaar door de eerste de beste kleuren. Daarom gingen we naar Geoganic, een uber (!) trendy kapperzaak in centrum Hasselt. We werden bij aankomst super vriendelijk ontvangen door Loredana en haar vriend. Het eerste wat ons opviel was de uitstraling van deze zaak. Mega hip! Op de muren kwamen we leuke graffiti tekeningen tegen, gebruik van bamboe in hun interieur en het geweldige dakraam. Het hele plaatje klopt gewoon!

We werden helemaal in de watten gelegd, alsook onze coupe. Geoganic gebruikt enkel kwaliteitsvolle producten waarvan ze weten dat deze zo min mogelijk schadelijk zijn voor je haar. De producten, zoals die van Wella, hebben ook een verzorgend effect waar Geoganic erg veel belang aan hecht.

Zou jij de Color Fresh Create van Wella ook eens willen proberen?! Let us know!

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply