About Me

HAIR: de ideale haarkleuring | Colorbar by gitte

26/05/2020

Pink is not a color. It’s a ambition! En jawel hoor, bij het binnenstappen in de Colorbar van Gitte in Geel werd dit he-le-maal duidelijk. We mogen weer naar de kapper (yay) en dat vinden wij allemaal maar reden te meer om ons (en onze coupe) extra te laten verwennen! Het paradijselijke kapsalon straalt enthousiasme, vrouwelijkheid, kwaliteit en warmte uit. We voelden ons stiekem een beetje volwassen prinsessen die een levensecht sprookje binnen wandelden. Zeker toen Gitte ons hartelijk kwam verwelkomen met een glaasje en ons een plekje gaf in een comfy zetel. We liepen bijna letterlijk op roze wolkjes.

Lopen op (roze) wolkjes: Colorbar by Gitte 

De Colorbar is gespecialiseerd in kleuringen en daarom heeft Gitte – de trotse eigenares – zich verdiept in heel wat speciale technieken. Elke kleuring wordt voorafgegaan door een uitgebreide diagnose waarbij de wens van de klant wordt besproken en waarbij ook alle gebruikte producten worden toegelicht.

Leuk om te weten: Gitte is niet alleen een echte kleur experte, ze is ook nog eens gespecialiseerd in blonde technieken. Er zijn heel veel verschillende tinten blond, dus is het steeds een zoeken naar welke tint blond mooi bij je huidskleur matcht en wat je juist wilt bereiken met je kleuring. Wil je een frisse look of net meer focus op contouring van je gezicht. Gitte kent hier alles van.

Er wordt steeds gewerkt met de kwaliteitsproducten van Redken (als echte Redken ambassadrice). De fundamenten van Redken zijn gebouwd op het gepatenteerde Protein Complex dat staat voor ultiem haar herstel. En laat dat net een specialiteit zijn van de Colorbar: een prachtige haarkleur met behoud van een goede haarconditie.

Interieur door een roze bril

Alleen hebben we die roze bril hier niet nodig, want het is écht! Het plaatje klopt he-le-maal. Van roze fluffy kussens in een super gezellige zithoekje, fleurige bloembossen, roze handschoenen tot zelfs roos WC-papier (jawel, wij waren onder de indruk!).

“Zoveel roze in een uniek interieur, ik ben helemaal in mijn element als pinklover. Je kan dit kapsalon gewoonweg niet verlaten zonder glimlach tot achter je oren!” – Helena

Haarkleuring met een beetje meer

Een goede verzorging tijdens het kleuren van het haar staat absoluut centraal in dit roze walhalla. Ons haren werd tijdens de de wasbeurt verzorgd met de beste producten van Redken. We kregen ook nog eens een geweldige hoofdmassage bovenop (#altijdevengenieten).

Wist-je-dat: de handdoekjes die Gitte gebruikt biologisch afbreekbaar zijn?

Het resultaat 

Wij gingen voor een full verzorging van onze coupe: kleuring en knippen. Nele koos voor een opfrissing van haar blonde lokken, waarbij er meer diepte werd gecreëerd en Helena vroeg om een warme kleur met subtiele blonde highlights. Gitte maakte er een prachtig “face frame” ombré resultaat van. Happy kiddos!

Wist-je-dat: Gitte meer liefst twee awards in de wacht gesleept heeft voor de titel ‘New Salon of the year 2019’ en ‘Digital Influencer of the year 2019’. Jawadde!

En toen we dachten dat het niet meer beter kon… kwam Billie al kwispelend aangewandeld. Billie, de salonhond, heeft een absolute neus voor stijl en een liefde voor knuffels. Wat een schattige krullebol!

Meer roze & glamour?

Volg dan Colorbar by Gitte op Instagram! En laat je onderdompelen in kapsel inspiratie, handige haartutorials, grappige qoutes en jah.. véél roze.

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

3 Comments

 • Nienke

  Alleen al voor het interieur zou ik naar Gitte gaan!

  15/06/2020 at 18:03 Reply
 • Cheryl

  Dit is echt een iets voor mij! Love it!

  16/06/2020 at 07:02 Reply
 • Melanie

  Ik ben het met Nienke eens alleen dat interieur al is fantastisch

  17/06/2020 at 12:54 Reply
 • Leave a Reply