About Me

UNBOXING: switch it up met Goodiebox | Review

02/10/2019

Switch it up! Dat is het nieuwste thema van Goodiebox deze maand, de verrassende box vol beauty. Elke maand onthullen we wat er in de box schuilt, wat de producten zijn en waarvoor ze precies dienen. En uiteraard: onze favorieten van de box. Scrol snel verder en ontdek ze hieronder!

Beauty routine? Switch it up!

Deze maand gaat het allemaal om uit onze comfort zone te stappen. Onze gewoonlijke routine te verbreken en starten met 5 goodies die een boost kunnen geven in de goede richting. Want jawel: het kan verkijkend zijn om dingen anders aan te pakken, zelfs te beginnen met een ander beauty ritueel!

Wat zit er deze maand in de Goodiebox?

Elke maand ontdekken we geweldig nieuwe beauty producten dankzij Goodiebox! Ook deze maand weet Goodiebox ons weer te imponeren met beauty items die we nog niet kende, maar met veel nieuwsgierigheid testen.

1. Violet Graduel Tan Foam – MineTan

Hét item waar wij beiden super enthousiast over zijn is deze zelfbruiningsmousse die je huid een diep donkere, intens gebruinde teint geeft. Ideaal nu de herfst in het land is en de zonnige dagen drastisch verminderd zijn. Wij willen onze vakantie look blijven behouden.

Waarom zit er een violet tint in? Wel, deze zorgt ervoor dat de gele en oranje ondertonen in je huid worden geneutraliseerd, waardoor er een natuurlijke gebruinde glow ontstaat.

Good to know: De foem is vrij van parabenen, 100% natuurlijke DHA en veganistisch.

TIP:

  • De kleur blijft zich ontwikkelen na enkele uren. Wacht dus zeker de eerste keer geduldig af.
  • Wil je nog een tintje bruiner? Dan bouw je dit dag na dag op.
  • Scrub je huid een dag voordat je de foam aanbreng.
  • Vergeet je handen niet te wassen!

“Een ideaal en handig product om geleidelijk aan een kleurtje te krijgen. De foam is heerlijk zacht om aan te brengen. Een grote plus? De geur is heerlijk en heeft niet die typische ‘zelfbruiner’ geur.” – Helena

(Waarde: 24,95 euro)

2. To the rescue shampoo – Noughty

To the rescue shampoo: alleen de naam al maakt ons erg nieuwsgierig. Deze shampoo bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals zoete amandel en zonnebloempitten. De shampoo gaat je haar voeden en herstellen, zonder olie en vocht uit je lokken te trekken. Ideaal voor frizzy of beschadigd haar.

(Winkelwaarde: 7,99 euro voor 250 ml. Enkel verkrijgbaar bij Di Beauty&Care)

3. Stream Eau de Parfum – AEther

Een unisex parfum, ja, ook dat bestaat! Deze ‘his & her’ parfum bevat subtiele herfsttonen. Een combinatie van hout, bloemen en een vleugje musk zorgt voor een warme geur. Een heerlijk subtiel geurtje, als je liever niet voor té harde of typerende geuren kiest.

Tip: Wij durven de parfum ook wel eens mengen met een andere parfum om zo onze eigen unieke persoonlijk parfum te ontwikkelen. Kies hierbij niet voor een te zoete parfum.

(Winkelwaarde: 120 euro voor 75 ml)

4. Soothing Toning Lotion – Evoluderm

Wij hechten veel belang aan de reiniging van ons gezicht. Een toning lotion gebruiken wij steeds na onze gezichtsreiniging om de allerlaatste restjes van onze make-up te verwijderen. Deze lotion sluit je poriën en geeft je huid een egale teint.

(Winkelwaarde: 3,50 euro)

5. Lip mask – Miqura

Wij zijn absolute masker fanaten. Daarom zijn we helemaal gek van deze nieuwe variant: een masker voor je lippen! Dit luxe lipmasker bevat collageen die de elasticiteit van onze lippen herstelt en de  jojobae-olie zal onze lippen voeden en verzachten.

TIP: Maak voor het aanbrengen van het masker je lippen proper, breng het masker aan, laat 15 minuten zitten en verwijder het masker. Hello kissable lips, mwah!

(Winkelwaarde: 9,50 euro)

Zelf meedoen met de unboxing pret?

Dat kan! Je goodiebox kan je hier heel makkelijk online bestellen. Meer info: www.mygoodiebox.be. Benieuwd wat er vorige maand in de Goodiebox zat? Lees er alles over in onze blogposts ‘UNBOXING: stralen met een beautybox vol kleur | Goodiebox’ of de zomerste variant ‘UNBOXING: ultiem zomeren met de Goodiebox‘.

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply