About Me

GETEST: wimperextensions | lange wimpers

17/07/2018

Oefen alvast je zwoele blik, want de wimperverlenging oftewel de wimperextensions, doen het nog altijd erg goed! Met wimperextensions worden de wimpers verlengt of net meer volume in je eigen wimpers gecreëerd.  Wij deden de voor- en na test bij schoonheidssalon Lien Langenaeken en beantwoorden de meest gestelde vragen!

Wat zijn wimperextensions?

Wimperextensions of een wimperverlening zorgen voor zichtbare lange en volumineuze wimpers. Elk wimper haartje wordt één voor één vastgemaakt aan de wortel waar je eigen wimpers zitten. De wimpers worden dus tussenin geplaatst (meestal met een pincet) en vastgezet met huidvriendelijke lijm. Dit zorgt voor een instant natuurlijke en mooie blik.

Hoe bepaal je de maat van de wimpers?

Het gemiddelde van de meeste natuurlijke wimpers ligt tussen 7 en 8 milimeter. Daarom is het best om voor 1 of 2 milimeter méér te kiezen dan de eigen wimper. Zo creëer je een natuurlijke verlenging. Ik koos dus voor 9 milimeter. Geen zorgen als je niet weet welke maat jij precies nodig hebt, dit kan je makkelijk op voorhand bespreken met je schoonheidsspecialiste.

Hoe lang blijven wimperextensions?

De duur dat de wimpers blijven zitten kan verschillen tussen 3 tot 6 weken. Het hangt van enkele factoren af, zoals bv.: draag je veel of weinig make-up, gebruik je olie om je make-up eraf te halen, draag je lenzen,…

TIP: Gebruik best geen reinigingsproducten op basis van olie, want zo komt de lijm veel sneller los!

Zijn wimperextensions schadelijk voor mijn huidige wimpers?

Nee, de wimperverlenging is niet schadelijk voor je eigen wimpers. De wimpers worden vastgezet met  huidvriendelijke lijm en worden tussen de andere wimpers geplaatst.

Hoeveel kosten wimperextensions?

Dit is afhankelijk bij welk schoonheidssalon gaat. Lien (van schoonheidssalon Lien Langenaeken) geeft ons een richtprijs van 90 euro voor de plaatsing. De bijwerking bedraagt 35 euro (na 3 weken) of 45 euro (na 4 weken).

Doet het plaatsen van wimperextensions pijn?

Het ziet er misschien wat gek uit, of je staat niet te springen dat ze aan je ogen ‘prullen’, maar de behandeling is absoluut pijnloos. Sterker zelfs: je mag gerust een beetje in slaap vallen, want tijdens de hele behandeling mag je je ogen toe houden. Relax time!

Hoelang duurt het plaatsen van wimperextensions?

De eerste keer dat je de wimperverlenging laat plaatsen duurt dit ongeveer 2 uurtjes. Als je de wimpers laat bijwerken, duurt het slechts een uurtje.

Resultaat: voor & na

Hier zie je het resultaat van de wimpers net voor de verlenging (bovenste foto) en nét erna (onderste foto).

wimper extensions

Het resultaat is verbluffend, wat een verschil! Op onderstaande foto’s zie je de voor-en na zonder make-up.

Wimperverlenging met make-up (zonder mascara!)

Conclusie

Wimperextensions zorgen meteen voor een verleidelijke blik in één oogopslag! Mascara hoef je niet meer te dragen, want de wimpers geven meteen een natuurlijke lange wimper look. Bij de eerste keer aanbrengen van de wimpers moet je wel wat geduld uitoefenen. Gelukkig lig je wel comfortabel en mag je je ogen sluiten. Het resultaat is écht prachtig. Met wimperverlenging kan je zorgen voor wimpers waar je altijd al van droomde. Alleen duurt die droom helaas maar enkele weken en moet je binnen 6 weken weer laten bijwerken. Zou ik het ooit opnieuw doen? Ja meteen, áls ik geen lenzen droeg. Toegegeven dat een wimperverlenging iets moeilijker is als je een lenzendrager bent. Omdat je met lenzen elke dag in contact komt met je ogen, durven de wimpers al wel eens sneller meekomen. Maar verder blijven de wimpers verbazingwekkend goed zitten. Kortom, een prachtig resultaat in één oogopslag. Zeker aan te raden voor lash lovers!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply