About Me

GETEST: Le Petit Marseillais Express Body Sprays

30/10/2017

Je huid goed hydrateren en verzorgen is enorm belangrijk om verschillende redenen. Huidveroudering tegengaan, je huid voeden, beter beschermen in de winter, noem maar op! Maar soms hebben we weinig tijd of zin om jezelf wééral helemaal in te smeren met een hydraterende crème. Want elke dag bodylotion?! Daar kruipt best veel tijd in. Le Petit Marseillais heeft datzelfde probleem ondervonden en speelt hier perfect op in! We give you: de ‘Le Petit Marseillais Express bodysprays‘.

“Elke dag bodylotion?! Daar kruipt veel tijd in!”

Met deze Bodysprays van Le Petit Marseillais, is ‘smeren’ verleden tijd. Want vanaf nu gaan we allemaal ‘sprayen’. Want let’s face it: we hebben die tijd gewoon niet om élke dag grondig in te smeren met een hydraterend goedje. Maar werken de sprays wel even goed?!

De sprays bestaan in 3 verschillende geuren

 • Arganolie & orangjebloesem (de favoriet!)
 • Sheaboter & zoete amandel
 • Rozenblaadjeswater

Ze ruiken alledrie – eerlijk waar – heerlijk. De geuren zijn erg zacht en laten een ontspannende geur achter op de huid.

Van de verpakkingen alleen al worden wij vrolijk. De kleurrijke flesjes staan leuk in de badkamer.

De test: hoe goed werkt een bodyspray?

De spray is heel makkelijk te verdelen op je huid. Door de kop bovenaan in te drukken, nevelt de crème heel gelijkmatig uit de fles. De crème voelt erg licht aan en plakt helemaal niet.

Nadien voelt de huid gehydrateerd, maar laat niet dat plakkerige gevoel achter wat sommige bodylotions wel doen. Het hydraterende gevoel neemt na enkele uren wel een beetje af, maar mijn huid voelt zeker niet droog. Na enkele dagen de spray gebruikt te hebben, merk ik echt wel dat mijn huid minder droog aanvoelt.

Kortom, het systeem is handig, snel én werkt hydraterend voor de huid. De sprays verdienen een vast plekje in mijn badkamer!

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

2 Comments

 • Elke

  Mooie foto’s! Lijkt me een fijn product <3

  31/10/2017 at 10:36 Reply
 • mary nelissen

  ik zou graag weten waar in Hoofddorp ik deze bodyspray kan kopen en wat het kost.

  21/01/2018 at 11:10 Reply
 • Leave a Reply