About Me

GETEST: De ‘Hydra Bomb’ hype | Tissue Masker

01/04/2017

De laatste tijd is is er nogal veel ‘buzz’ rond de nieuwe skincare van Garnier, waar veel bloggers vanaf nu bij zweren. De ‘Hydrabomb’-lijn van Garnier zou geschikt zijn voor alle huidtypes, maar zou vooral zijn effect niet missen bij de gevoelige en drogere huid.

Me-time Maskers

Jeej: me-time! Af en toe gunnen we onszelf en onze huid graag een verwenmomentje, om er weer helemaal tegenaan te kunnen! De ideale gelegenheid om de maskers van ‘HydraBomb’ te testen, dacht ik zo.

Het Hydra Bomb Tissue masker is een ultra hydraterend masker waardoor de huid er frisser gaat uit zien. De trend zou geïnspireerd zijn op de laatste tendens in Azië. De maskers hydrateren de huid héél intens en zouden op langere termijn ook fijne lijntjes verminderen. Eén masker is een ‘bom’ van hydratatie die zou moeten overeenkomen met 1 week hydratatie verspreidt in slechts 15 minuten.

3 x let’s face it!

Ik test de 3 maskertjes uit, met telkens verschillende ingrediënten.

 • Granaatappel (voor elke huid)
  Dit is de bekendste van de drie. De geur is heerlijke subtiel, en werkt voor mij erg ontspannend. Mijn huid is nadien buitengewoon zacht! Absoluut mijn favoriet.
  Weetje: De granaatappel wordt geroemd om zijn hydraterende en antioxiderende kenmerken.
 • Kamille (droge & gevoelige huid)
  Alleen al de schattige roze verpakking brengt je in een happy mood. De geur is opnieuw heel subtiel. Ook de kamille is moeilijk terug te vinden. Maar het resultaat is ook hier weer een heerlijk fris huidje.
 • Groene thee (normale tot gemengde huid)
  De groene variant ruikt ook weer eerder neutraal, met een eerder ‘plantaardige’ ondertoon. Hij voelt na gebruik ook ietsje anders: mijn huid is wat plakkerig en iets minder zacht. De blauwe of roze variant hebben dus eerder mijn voorkeur.

Eerste indruk

Na het uitpakken van het tissue masker krijg ik even een ‘what the hell is this’ – momentje. Het is effectief een soort natte ‘zakdoek’ met gaten in. Yes, mond- en neusgaten, wat er een beetje freaky uitziet. Geen masker zoals ik gewoon ben dus.

Hoe gebruiken

 • Op de verpakking staat duidelijk uitgelegd om de witte zijde tegen je huid aan te leggen, en de blauwe eraf te halen. Zo gezegd, zo gedaan! Het masker voelt de eerste paar seconden wel erg koud aan. Maar werkt nadien alleen maar verfrissend. Dan komt de tweede bedenking: ben ik wel juist bezig? Ja hoor, het is even een beetje klungelen om het masker goed aan te duwen op je gezicht. Plooitjes komen er toch altijd bij.hydrabomb, masker, garnier

Tip: draag zeker een haarband, anders zal je haar gegarandeerd nat worden!

 • Al zie ik er uit als een personage uit een slechte horrorfilm, als ik niet in de spiegel kijk, voelt het maskertje heel ontspannend aan. Terwijl kan je je dagelijkse bezigheden weer even oppakken,  al is je neus snuiten een uitdaging. Het liefst ga ik toch gewoon even liggen of tv kijken. Ik kies dus voor de optimale ontspanning!
 • 15 minuutjes zijn om! Het masker van je gezicht halen is zowel makkelijk als ‘satisfying’ (net zoals een plastieklaagje van je nieuwe gsm halen). Je kan de overige crème nog inwrijven op je huid en naar je hals. Hydratatie? Oh ja! Die voel je meteen. Al voelt mijn gezicht enkele minuutjes nog wat plakkerig aan, maar dit duurt niet lang. Nadien is mijn huid écht wel zachter en ziet het er gewoon fris uit.


Conclusie

Het ziet er eerst een beetje vreemd uit (lees: horror), maar het doet zijn werk! Mijn gezicht voelt nadien ongelofelijk fris en draagt bij aan mijn feelgood-momentje. Al zou ik het masker op date night met je vriend achterwege laten. Maar zeker een aanrader om je huid weer een boost te geven!

 

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

2 Comments

 • Meagan

  Does your website have a contact page? I’m having trouble locating
  it but, I’d like to shoot you an email. I’ve got some ideas for your blog you might
  be interested in hearing. Either way, great blog and I
  look forward to seeing it grow over time.

  16/08/2017 at 19:17 Reply
  • Helena

   Hello, yes, you can find it on the bottom of the page ‘contact’ or mail to hello@fivemoreminutes.be. Thank you!

   18/08/2017 at 08:05 Reply

  Leave a Reply