About Me

GETEST: Anti-aging behandeling voor de jonge huid | Babor

20/02/2020

Op zoek naar een goede anti-age behandeling met kwalitatieve producten én de nodige relaxatie? Dan is de nieuwe ‘ReVersive Intensieve Anti-Aging gelaatsverzorging’ van Babor misschien wel iets voor jou. Wij testten de nieuwe pro-youth behandeling van Babor uit en gingen hiervoor naar Studio A in Antwerpen.

De behandeling in 3 woorden? verwenmoment, huidverbetering, jonge huid.

Veel anti-aging producten en behandelingen zijn ontworpen voor de rijpere huid, maar deze ‘PRO-YOUTH’ behandeling is eveneens ontwikkelt voor de jongere huid.

ReVersive Intensieve Anti-Aging behandeling

Deze behandeling is een intensieve ant-aging verzorging die huidcellen activeert en zorgt voor lichtkracht en uitstraling. De behandeling verhoogt de stressresistentie van de huid en gaat rode vlekjes, verkleuringen en oneffenheden tegen. De huid wordt door bovendien ook strakker, gladder en gelijkmatiger.

Benieuwd hoe het in zijn werk gaat? Bekijk hieronder onze video!

Hoe verloopt de behandeling?

  1. Nadat je plaatsgenomen hebt in de (heerlijke) relax stoel wordt je lekker ingewikkeld: een handdoek en haarband rond je hoofd, op je lichaam en je voeten.
  2. We startten met een reiniging van de huid gevolgd door een doorbloedingsmasker: dit masker bestaat op basis van brandnetel en gaat onze huid activeren. Ook zal je huid door dit masker meer stoffen opnemen voor een optimaal resultaat.
  3. Dan volgt de fruitzuurpeeling: dit is een eenvoudig, maar erg doeltreffende techniek die zorgt voor een gecontroleerde vernieuwing van de huid. Met andere woorden: de bovenste huidlaag wordt vernieuwd doordat dode huidcellen versnelt afschilferen. Hierdoor worden poriën niet meer afgesloten waardoor talgkliertjes minder snel zullen verstoppen en dus zullen gaan ontsteken. Dit is een goede behandeling vooral bij acné, verslapping, frontlijntjes, vlekjes en littekens. Het fruitzuurgehalte (10% – 20% – 30%)  wordt aangepast van huid tot huid.
  4. Tijdens het inwerken van het masker  werden we verwend met een zalige arm massage met een suiker olie scrub.
  5. Na de fruitzuurpeeling werden we verwend (ja, alweer) met een rozenkwartsmassage. Deze zorgt voor een goede lymfe werking.
  6. Nadien werd een oogcrèmemasker van Babor aangebracht, gevolgd door het Pro-youth masker voor het hele gelaat.
  7. Als kers op de taart kregen we er ook nog een voetmassage bij en werden onze wenkbrauwen lichtjes bijgewerkt.

Hoe lang duurt de behandeling?

De behandeling duurt in het totaal zo een anderhalf uur, met een ware prikkeling van onze zintuigen en een ultiem relax-moment.

Wat kost de behandeling?

Deze behandeling kost 110 euro bij Studio A in Antwerpen. Maar je krijgt absoluut waar voor je euries: massage, relaxatie, een behandeling op maat van je huid en een heerlijk resultaat achteraf.

Het resultaat?

Na een anderhalf uurtje pure verwennerij voelen wij ons ontzettend ‘zen’. Ook onze huid voelt erg rustig en ‘gelift’ aan. Geen roodheden of trekkerig gevoel na de behandeling. Alleen maar zachtheid en pure frisheid dus. Een aanrader om eens cadeau te doen aan jezelf. Ultieme me-time verzekerd!

Dagelijkse verzorging bij je thuis 

Combineer de behandeling met de juiste producten bij je thuis en behaal zo de beste resultaten. Want een stralende huid krijg je natuurlijk niet op één dag, maar die moet je dagelijks onderhouden. Vul deze behandeling bv. aan met de anti-aging producten met collageen van Babor. De behandeling geeft dus zeker wel een boost, maar een dagelijkse verzorging is een must!

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply