About Me

FESTIVAL MAKE-UP: The Bohémian Look

20/07/2017

Het festival seizoen is volop aan de gang! Tenten opzetten, bier uit plastieke bekers, losgaan op je favoriete band,… maar ook de ‘festival look‘ hoort daar bij. Op de weide spot je de meest aparte en uiteenlopende looks, dan waar dan ook! De uitgelezen kans om te experimenten en eens wat anders op je gezicht te pleuren dan een zwarte eyeliner of rode lippenstift.

Ik ben al een tijdje heel erg fan van de ‘simpele’ bohémian style. De look is erg leuk omdat je de make-up heel eenvoudig kan houden, maar je kan er ook net heel ver in gaan (door meer steentjes en lijnen toe te voegen). Hieronder zie je mijn eigen variant van de look.

 


“Deze look kan op zoveel verschillende manieren: je kan een leuke combi verzinnen van puntjes en lijnen.”


“Het kapsel kan best simpel, want bij de bohémian look horen vlechtjes. Liefst messy vlechtjes, à la Jack Sparrow.”

Festival make-up look

“Net boven de witte lijn gebruik ik een plak pareltje, om de lijn te breken.”


“Ik koos ook voor een glittersteentje onder het lijntje als afwerking.”

 


“Ik maak mijn ogen smokey op met aardetinten. Dit komt het mooist uit met mijn bruin haar. Net boven de cheekbones breng ik nog wat goude glitter aan, waar net het licht op valt. Voor die finishing touch.”

Dit heb ik gebruikt voor de look

  • Witte eyeliner – Nyx

Nyx White Liquid Liner

  • Eyepallete Bronze Shadow & Shade (Naked dupe) – Primark

Primark Naked dupe - shadow shade - brown

Wat vind jij van deze festival look? Hoe ga jij het liefst de weide op? Laat het ons weten! 😘

 

ps: Benieuwd naar mijn festival look op Tomorrowland? Ontdek het in mijn artikel ‘Tomorrowland: mijn eerste keer @TML

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply