About Me

FEEST: wij bestaan 2 jaar!

06/02/2019

Het lijkt alsof het gisteren was: onze eerste stappen in de blogwereld. Twee jaar geleden besloten wij samen ‘Five More Minutes’ op te starten. Een blog die onze grootste passies belichten: mode, make-up, skincare en lifestyle. Vanaf dag één zijn wij er samen ingevlogen om met onze blog te inspireren. Tot op vandaag doen we het nog altijd met evenveel liefde en plezier.

Een terugblik: 2 jaar lang bloggen & vloggen

Niet te geloven, al twee jaar lang is Five More Minutes een deel van ons leven. We overdrijven namelijk niet als we zeggen dat onze blog intussen uitgegroeid is tot een tweede job. Eentje waar véél passie, goesting en energie achter zit. Gelukkig kunnen we dit na 2 jaar nog steeds zeggen. Onze eerste blog die dateert van 6 februari 2017, gaf het startschot van iets wat uitgebloeid is tot een inspirerende blog met eigen karakter. Stilletjes aan leerden de volgers en lezers ons kennen als het Limburgse “blonde & brunette” duo. 

Onze mooiste ervaringen afgelopen jaar

Twee jaar lang bloggen brengt uiteraard heel wat mooie momenten en ervaringen met zich mee. Eén van onze grote hoogtepunten was zonder twijfel onze reis naar Corsica. De reis hadden we gewonnen op het evenement van Hedgren (via The Kube). We gingen die avond naar huis met een goed gevulde koffer en een duo ticket voor 4 dagen Corsica. Samen maakten wij er een heuse ‘blogvakantie’ van, met 3 kledingwissels en 2 make-up stops op een dag. Lees er alles over in onze blogpost “Onze reis naar Corsica – vakantie tips”.

Ook het festivalseizoen ontging ons niet, want wij mochten samen – met Absolut Vodka – naar Tomorrowland: outfits spotten, te veel glitters aanbrengen, dansen en uiteraard helemaal los gaan. Zelf werden we gespot door onze outfit en belandden we tussen de ‘beste outfits op Tomorrowland’. Bekijk onze vlog in ons artikel ‘Dit was Tomorrowland 2018.

Last but not least, genieten we zo enorm hard als er iemand – bekend of onbekend – tegen ons vertelt hoe hard zij onze blog volgen en hier zoveel plezier uithalen. Dit is waar wij het meeste energie uitputten, want daar gaat het ons tenslotte allemaal om.

Publicaties om trots op te zijn

Onze blog ging ook dit laatste jaar niet onopgemerkt voorbij in de media. We zijn trots op enkele publicaties die ons verhaal wilde vertellen.

We verschenen in de Flair met een artikel in de rubriek ‘must follow’. Wat een eer! Lees hier het volledige artikel.

 

Op Tomorrowland werden we samen gespot met onze festival outfits door Elle magazine.

 

Voor LolaLiza zijn we de blindfold challenge aangegaan: een kleding item blind (!) uitkiezen en tijdens de opname helemaal stylen. Bekijk hierboven de video.

Voor kledingzaak Noba mochten we een hoofdrol spelen in hun nieuwe Valentijn advertentie.

Waarom bloggen we al 2 jaar zo graag?

Al twee jaar lang elke dag werken we met hart en ziel aan Five More Minutes. De blog is voor ons een creatieve uiting van onze passies, de perfecte (uit de hand gelopen) hobby en intussen een levensstijl. Niet alleen maken we graag unieke content, maar we leggen er graag een stukje van onszelf in. Een weerspiegeling van onze 2 aanvullende persoonlijkheden die we op telkens op onze manier brengen.

Bedankt allemaal! #dikkemerci

Een absolute, welgemeene en dikke merci. Merci aan iedereen die ons geholpen heeft om te staan waar we nu staan. Aan iedereen die we inspireren. Aan elke nieuwe lezer of lezer die al van het begin met ons mee in het verhaal stapt. We leerden het afgelopen jaren enorm veel nieuwe mensen kennen, beleefden nieuwe ervaringen die op ons pad kwamen en hadden schitterende samenwerkingen. Twee jaar die wij zo willen overdoen, twee jaar om nooit te vergeten, twee jaar om opnieuw naar te streven.

 

Foto’s: Kris Van De Sande
Locatie: Wijnbar De Ridder

Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply