About Me

FEEST: Wij bestaan 1 jaar!

06/02/2018

YAAYY! We hebben een reden om eens goed uit de bol te gaan want wij bestaan 1 jaar! Jawel, als je helemaal gaat snorren op onze blog, kan je onze eerste blogpost terugvinden van 6/02/2017. Bij verjaardagen horen speechkes. Bij deze onze digitale speech!

TERUGBLIK: Hoe het allemaal begon

1 jaar geleden kwam Helena met het idee om een blog op te starten én wou deze unieke ervaring graag delen met iemand met met dezelfde passies. Al héél snel kwam Nele in het team. Want geef nu toe: samen is toch ook gewoon leuker dan alleen?! We zagen alleen maar troeven: samen schrijven, onze meningen uitwisselen, samen beslissen en naar events gaan,… om niet te vergeten dat we zo’n ideale aanvulling zijn op elkaar: Nele is de sporty spice met passie voor sporty looks & lifestyle en Helena kiest net voor de classy chique fashion en uit haar passie in beauty en make-up.

FLAPUIT: persoonlijke ervaring

Helena
“Het idee om te starten met een blog was niet nieuw voor me. Ik dacht er al jaren aan om een blog te starten, omwille van het hele creatieve pretpakket (schrijven, fotografie, lay-out,…) Alles wat maar komt kijken bij het leven van een ‘content creator’. Op een gegeven moment heb ik gewoon voor mezelf de knoop doorgehakt: ik start een blog, vandaag nog. Omdat ik al even met het idee speelde, kwam dit er al heel vlug, in korte tijd.

In dat plan was ik van dag één ook overtuigd dat ik dit niet alleen wilde aanpakken, maar met iemand die dezelfde passie deelde, om die drive nog extra kracht bij te zetten. Nele twijfelde geen moment toen ik haar de vraag stelde. Daar heb ik nog geen moment spijt van gehad: Nele en ik zijn zo ontzettend goed op elkaar ingespeeld intussen. We hebben ook gewoon ongelooflijk veel fun, en dat is voor mij het allerbelangrijkste!” – Helena

Nele
“Hoe ongelooflijk blij was ik toen Helena me vroeg om een blog te starten. Als kind wou ik absurd graag mode-ontwerper worden en dit kwam tot uiting in de oneindig vele tekeningen in mijn boeken wiskunde (én andere saaie vakken) van animé figuren. Van trouwjurken, rokjes tot stoere jeansbroeken met hierop een eenvoudig topje. Om toch voor zekerheid te gaan koos ik voor mijn andere passie: zorgen voor mensen op een creatieve en persoonlijke manier: ergotherapie. Nu kan ik beiden passies uitoefenen, zalig toch!”

“In tegenstelling tot Helena ben ik eigenlijk geen schrijfwonder (nee, Nederlands was ook niet m’n lievelingsvak #veeltekeningen), iets waar ik wat angstig voor was op het begin. Maar ik heb ontdekt dat als een onderwerp je echt boeit én indien je kan schrijven vanuit je eigen ervaring, een tekst al heel snel vorm krijgt.” – Nele

Wat hebben we het voorbije jaar geleerd?

Wat hebben we geleerd tot nu toe?! Een heleboel, op heel wat vlakken. Enerzijds hebben we enorm veel opgestoken over bloggen zelf: waar willen we over schrijven, hoe pakken we het best aan om onze mening over te brengen aan onze lezers, welke foto past best bij een bepaald artikel,… Het is een creatief pad dat we met plezier blijven bewandelen!

We hebben het voorbije jaar ook zo’n ontzettend leuke mensen leren kennen. Andere bloggers, lezers, volgers, maar ook fantastische mensen waar we samenwerkingen mee aangingen. Die wisselwerking draagt zoveel bij aan het hele blog-gebeuren. We zouden het niet meer kunnen missen!

Belangrijk is ook absoluut om jezelf te blijven! We blijven bij onze waardes en willen ons never nooit voordoen als iemand anders die alleen maar leeft in “the perfect picture”. Maar we blijven ons gekke zelf, en ja, daar hoort bv. ook een alpaca wandeling bij, zoals waar we laatst over geblogt en gevlogt hebben. 😉

Waar willen we heen?

We willen vooral verder doen zoals we bezig zijn. We hebben zoveel fun gehad dit jaar, en we willen alleen nog maar méér van dat. Uiteraard staan we alleen maar open om nog meer ervaringen op te doen en met oog op blijven groeien. En ondertussen: genieten!

Bedankt allemaal! #dikkekus

De tijd vliegt echt als het leuk is. Ons eerste jaar is voorbij gezoefd voordat we het wisten en zijn ontzettend blij met alle unieke ervaringen die we al hebben mogen meemaken! Daarom een welgemeende en dikke dankjewel aan iedereen! 

psst: hou onze pagina in de gaten, want feest roept ook om cadeautjes! #Giveaway

Foto’s: Julie Gielen
Locatie: Stadt Van Luijck

Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply