About Me

FASHION TREND: Kies voor véél kleur in 2019 | Look by Laperla

22/01/2019

Een nieuw jaar, dus tijd voor nieuwe outfits! Benieuwd wat in 2019 weer in onze kleerkast mag pronken? Wij lichten al een tipje van de sluier vandaag. Dit voorjaar gaat alles om kleur. Felle en flashy kleuren om je hele look zo fleurig mogelijk te maken.

Geshopt bij Laperla

We mogen blij aankondigen dat wij ook in 2019 laperla ambassadrices zullen zijn. We zijn toch oh-zo-gek op dit winkeltje, euhm, winkel. We zagen de evolutie van een kleine winkel, met ongelooflijk veel in zijn mars, naar intussen een splinternieuwe en prachtige kledingzaak met – hou je vast – wel TWEE verdiepingen!

Kleurrijk shoppen in 2019

2019 zal heel erg kleurrijk jaar worden. In de lente en de zomer kan en mag je heel veel verschillende felle kleurtjes combineren. Net zoals vorig jaar je verschillende printen mocht combineren, kan dat nu met de zotst mogelijke kleuren combinaties. Wij showen graag onze geshopte outfits vol happy colors!

HELENA’S OUTFIT

Wat een leuke kleuren dit seizoen! Daar kan ik me zéker in vinden. Onlangs liet ik een kleurenanalyse doen (lees er meer over in onze blogpost GETEST: de kleurenanalyse – bepaal je persoonlijk kleurtype ). Als wintertype waren het net de ‘felle’ die terugkwamen in mijn persoonlijke kleurenkaart. Lucky me!

De felgroene trui met breiwerk

Ja hoor, de felle kleuren kunnen me he-le-maal bekoren! Fel geel, groen, blauw, i love it! Ik koos dit keer voor een groene trui afgewerkt met leuk breiwerk. Het gemakkelijke model van deze trui overtuigde helemaal mijn keuze, makkelijk te combineren op een zwarte (leder) broek, jeansbroek of zelfs op een casual jurk.

Het is daarnaast ook géén geheim: ik ben giga fan van kraagjes. Daarom combineer ik deze trui het liefst met een hemdje dat schattig komt piepen.

felgroene trui – 45 euro
Zwarte lederlook broek – 39 euro

TIP: prop een stukje van je trui aan de voorkant in het midden in de broek om de trui een beetje te doen ‘poffen’ op een natuurlijke manier.

Zwarte blouse met veren patroon

Het hemdje wat ik koos om onder mijn trui te dragen is weer een volledig andere look op zich! Handig, want dan kan je door 1 kledingstuk uit te doen in één ommezwaai veranderen van look.

TIP: knoop je hemd helemaal tot boven voor de ultieme ‘classy hipster’ look.

Blouse met kraag en veren patroon – 39 euro

Felgroene open hak 

Om de felgroene look af te maken combineer ik met dezelfde kleur schoenen. Ik kies dit keer voor hakken, zo wordt de look meteen een stuk eleganter en feestelijker. Soms is een trui dragen of een feest wat moeilijker omdat het er té casual uitziet, maar met deze hak eronder maken we dat meteen goed!

Groene open pumps – prijs? 

Kleurrijke accessoires

Mix & match is erg leuk, maar de kleuren ook eens volledig afstemmen met de rest van je outfit is eens zo satisfying! Met zwart en groene details werk ik de look af. Combineer ook eens een brede ring voor extra elegantie en een feestelijk gevoel toe te voegen.

Armband met parels Les Cordes – 19 euro

NELE’S OUTFIT

Bij aankomst in Laperla merkte ik het meteen op: kleur, kleur en nog eens kleur. Ik kijk stiekem toch eerst wat bedenkelijk (op het eerste zicht), want…

Ik draag het liefst van al donkere tinten en pak mij a.u.b. mijn zwarte broeken niet af. Laat het dan ook gek genoeg net een jeans zijn die ik heb gekozen. Ik leg graag uit waarom.

De gescheurde jeans

Normaal gezien ben ik geen ‘jeans-persoon’. Vaak vind ik jeansbroeken niet mooi en vind ik het niet mooi combineren. Ik ga dan ook steevast voor de zwarte broeken, omdat ik mij hier zelfzekerder in voel… Herkenbaar?

De laatste tijd merk ik dat ik steeds vaker een jeans koop. Onlangs kocht ik nog een boyfriend jeans in de solden, waar ik echt verzot op ben. Dé ideale nauw aansluitende jeans was ik nog niet tegengekomen… tot nu toe. #toxicforthewin

Waarom koos ik toch voor deze jeans?

  • Ze zit gewoon super goed. Het is een toxic-broek en van elke toxic ben ik heel erg tevreden. Ze sluiten mooi aan en zitten flexibel. Bovendien gaan ze lang mee.
  • Er zitten scheuren in. Een stijve jeans zou helemaal niets voor mij zijn. Dat is een stap te ver. Het stoere vind ik steeds ook belangrijk. Liefelijke en stoer. Topcombi!
  • Deze jeans heeft een mooie pasvorm. In de meeste jeansbroeken voel ik mij dikker dan dat ik zelf ben. Het vinden van dé perfecte jeans is natuurlijk iets wat heel persoonlijk is. In deze jeans voel ik mij helemaal comfortabel en door de scheuren legt de jeans niet de aandacht op mijn heupen.

Toxic broek jeans normale taille (36) – 39 euro 

Trendy sneakers met oranje veter

De sneaker trend zal zich blijven doorzetten en wij zijn hier zo dankbaar voor. Ik koos voor een opvallend exemplaar met fel gekleurde veters, omdat de kleuren terugkomen in mijn pull.

TIP: Ben je de felle kleur beu? Of hou je gewoon van afwisseling? Koop dan zeker enkele andere kleuren veters! We vergeten maar al te vaak dat veters een grote invloed hebben op onze outfit en waarom zouden we steeds voor de klassieke witte veters gaan? #boring #outofcomfortzone

Sneakers – 59 euro 

Zig-zag trui bomvol kleur

Een echte kleurenbom, deze trui! Ik ben er helemaal weg van. Ook hier ben ik uit mijn comfortzone gegaan, want je kan ook de typische meisjeskleur ‘roze’ terugvinden in de trui. De kleur waar ik niet zo snel voor zal kiezen. Het etnische gezigzag is dan wel helemaal mijn ding. Het totaalplaatje klopt voor mij.

Pull – 45 euro 

Kleurrijke accessoires

Accessoires maken je outfit steeds dat tikkeltje specialer. Kies een kleur van accessoire wat terugkomt in je outfit. Ik ging voor de vrolijke oranje tinten.

De juweeltjes van Biba en Les Cordes zijn zo elegant!

Handtasje fluo – 25 euro, armband met parels Les Cordes – 19 euro 

Je ziet ze overal op Instagram voorbij komen. De riemen met ringen, geïnspireerd op de welbekende Gucci centeren. Dit is mijn 3e exemplaartje en ik ben er heel blij mee. 

Riem – 25 euro

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply