About Me

FASHION LOVE: Decadence de Luxe | VLOG

30/05/2017

Begin mei werden we uitgenodigd op de 3e editie van modeshow FASHION LOVE van Decadence De Luxe. Samen met andere bloggers, waaronder de über toffe en coole meiden Eveline (@Fitgingereef) Jolien (@dailyjolien), mochten we plaats nemen midden ín de catwalk! Whut?! Yes, we were front row baby. In dit epicentrum van het hele event, konden we de nieuwe zomercollectie van Decadence De Luxe van dichtbij bewonderen. En zoals verwacht: we werden van onze stoelen geblazen! #toptrends

VLOG: Dressed by DDL | Zo beleefde wij de ‘Fashion Love’ modeshow

Decadence De Luxe? What?

DECADENCE DE LUXE is een trendy(!) conceptstore, gelegen in het hartje van onze binnenstad Sint-Truiden. Er verschijnen wekelijks nieuwe musthaves, accessoires, schoenen, interieur- en lifestyle gadgets (zoals de spinners die momenteel hyper-populair zijn bij de jongeren.)

De Truienaar is al verknocht aan deze grote fashion trots, maar ook vanuit heel België trekken ze heel wat fashion lovers. Dus bericht aan alle mode freaks onder ons: dit is een must visit. Van casual, klassiek, high fashion tot chic. DDL heeft het allemaal.

De modeshow: summer collection

De eerste modellen stonden nog maar goed en wel op de catwalk en het was er al meteen boenk op.  Ze beten de spits af met kleurrijke streepjes outfits in combi met een tijdloze witte sneaker, die wij voor altijd in onze kast willen hebben.
De fleurige dames op het podium deden de collectie eer aan: DDL charmeert ons met heerlijke bloemenprints, die een duidelijke rode draad vormen doorheen de show.

 

Verder kwamen de dames met heel wat frivole witte outfits op de proppen, die onze zomer een heel stuk aangenamer maken. Ook strepen zijn on trend! De topper van het seizoen deed het ook hier goed: de verticaal gestreepte broek. Yes, we are in love!

 

 

Met een uiterst geanimeerde modeshow, inclusief publieksopwarmer, wist DDL ons te verleiden met een totaalplaatje van nieuwe trends gekoppeld aan een unieke fashion experience. Want naast de modeshow, verwende DDL ons met een goodiebag, oneindig veel lekkernijen zoals een glaasje bubbels (always works, right ladies?), smoothies, ijsjes, bagels én zelfs suikerspin. Als dat nog niet genoeg was, hebben we deze topdag kunnen vastleggen voor de prachtige flowerwall en in de photobooth. Niet getreurd, de vierde editie is alweer snel in zicht! Promise.

 

Onze favorieten: deze items willen wij!

Onze favorieten stukken die wij zeker in onze kleerkast willen hangen:

Lange losse broek met verticalen afgewerkt met een fluweel lint die je taille accentueert. 

 De korte fishnet sokjes mét strikje (lees hier hoe je de fishnet draagt en combineert)

 Gele blazer met bloemenpatroon 

 Roze losse broek met bloemenprint

 

Lange gestreepte mantel met bruine riem 

More #DDL? More fashion! 

Geef deze fashion store zeker een plaatje tussen je Instagram feed, voor inspirerende outfits en trends: @d_d_l. Voor meer fashionlove, surf snel naar: www.decadence-deluxe.be of ga er gewoon langs: Grote markt 61, Sint-Truiden.

 

 

 

Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

  • FASHION: interview & favo outfits | Decadence de Luxe - Five More Minutes

    […] Hi fashionlovers! Remember Decadance De Luxe?! Een trendy conceptstore, gelegen in het hartje van onze binnenstad Sint-Truiden. Er verschijnen wekelijks nieuwe musthaves, accessoires, schoenen, interieur- en lifestyle gadgets. Lees er meer over in onze blogpost over de DDL modeshow. […]

    25/09/2017 at 18:21 Reply
  • Leave a Reply