About Me

FASHION: interview & favoriete outfits | Decadence de Luxe

25/09/2017

Hi fashionlovers! Remember Decadance De Luxe?! Een trendy conceptstore, gelegen in het hartje van onze binnenstad Sint-Truiden. Er verschijnen wekelijks nieuwe musthaves, accessoires, schoenen, interieur- en lifestyle gadgets. Lees er meer over in onze blogpost over de DDL modeshow.

Buy it, blog it: interview met DDL

Wij mochten pronken in het splinternieuwe magazine van Decadence De Luxe met onze DDL outfits, of course. Lees hieronder ons interview en ontdek onze favoriete outfits!

Wat vinden jullie zo leuk aan bloggen?

“Vooral dat we dat samen kunnen doen. Samen naar een evenement gaan is zo leuk. Bovendien is bloggen een expressie. Onze ervaringen delen, onze “goesting” delen met anderen en daarna reacties krijgen, daar doen we het voor! Je leert ook heel veel andere bloggers kennen. Je bent nooit alleen in de blogger community!”

Hoe zouden jullie je eigen stijl omschrijven?

“We hebben een zeer verschillende stijl, maar toch vinden we dingen van elkaar zeer leuk. Ik (Helena) ben eerder classy chic, terwijl Nele eerder voor de sportieve look gaat.”

Wat vinden jullie van Decadence de Luxe?

Het interieur is alvast heel erg mooi! Wat betreft de kledij: hier moet je zijn voor statement pieces! Je kan hier een hele outfit samenstellen op basis van één speciaal stuk.

Waarom hebben jullie voor deze outfits gekozen?

Helena: ik hou erg veel van prints, vooral de bloemenprints. Daarnaast blijf ik trouw aan een zwart item, en de schoenen, die moeten opvallen! Nele: normaal gezien ga ik volledig voor zwart, dus dit is wel fleurig voor mij. Maar de streep aan de zijkant en de knoop in de T-shirt houden het nonchalant.

Hebben jullie nog enkele tips voor ons met betrekking tot social media?

Het ziet er momenteel erg goed uit vinden we. Veel afwisseling tussen foto’s en filmpjes, werken in thema’s… het slaat aan!

Wat is je favoriete trend of stuk uit onze collectie?

De KOMONO zonnebril met spiegelglazen en de gestreepte losse broek!

Bekijk meer foto’s op de website van Decadence De Luxe!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply