About Me

FASHION INSPIRATION: online shopping bij ‘Femme Luxe’

19/03/2019

Opvallende fashion voor een klein prijsje? Op de website van FemmeluxeFinery kan je dit vinden. Femmeluxe voorziet geen casual fashion, maar eerder de wat uitdagende, niet alledaagse fashion. Ik liet me eens goed gaan op de website van FemmeLuxe. De ideale website als je zoekt naar een opvallende jurk voor dat éne feestje, en dat aan een klein prijsje.  Er lopen ook steeds leuke acties. Dus af en toe een kijkje nemen is de boodschap.

Witte bodysuit

Eentje voor de durvers onder ons: een onthullende bodysuite. Draag deze bodysuits onder een stoere jeans met scheuren in. Deze outfit draag niet in het dagelijkse leven. Wel zou ik gaan voor deze look op vakantie of op een exclusief feestje (#nodigonsuit), met hierop een blazer gecombineerd om toch een beetje te coveren.

Werk af met opvallende juweeltjes, zoals deze armbanden van Biba (van Laperla) en met een goudkleurige ketting van de H&M.

White Floral Lace Bodysuit

Voque shirt

De Voque vibe uitstralen kan helemaal met dit super eenvoudige, maar catchy shirt. Kies de shirtjes op de website van Femme zeker niet in een te kleine maat, want ze zitten best strak. Ik koos voor maatje medium. De stof is gelukkig wel stretchy.

Lounge wear set

Wij zijn gek van two piece fashion zoals deze sportieve lounge wear set. De strepen op de zijkanten van de broek en top verslanken en dit is een applausje waard! Hoera!

Black With White Stripe Lounge Wear Set – Lexi

Zwarte Midi dress

Woah! Dit kleedje zit zo zo zalig. Ik bestelde maatje 10 en dit komt overeen met maatje 36-38. De stof is heel soepel en past zich aan aan je silhouette, zonder dat deze stof de probleemzones in de kijker zet. Dit komt omdat de stof voldoende dik is. Een classy kleedje dat je off schouder kan dragen op allerlei gelegenheden.

Iets gezien wat je leuk vond?

Surf dan snel even naar de website van Femme Luxe Finery

 

 

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply