About Me

SPRING FASHION: van poppy pink tot zwart-wit outfits

06/05/2021

De lente is ondertussen in het land, maar nu pas beginnen de temperaturen (eindelijk) wat de juiste richting uit de gaan. Thank god! Dat werd tijd. Hopelijk maken de plaatselijke stapelwolken ook snel plaats voor heel veel zon.

Wij showen graag enkele van onze nieuwste koopjes die id-e-aal zijn tijdens dit typische Belgische lenteweer.

1. Two piece outfit

Two piece outfits, wat zijn wij er zot van. Ze vallen onmiddellijk op en je hoeft niet oneindig te combineren. Deze items zijn van Only: super vlotte pasvorm, heel trekking en jeugdig.

Wat wij zo leuk vinden aan two-piece-outfits is dat je de stuks ook heel makkelijk apart van elkaar kan combineren. 3 voor de prijs van 2, niet?

 

2. Black and white look

Of het nu herfst, lente of zelfs putje zomer is: met deze look straal je ongetwijfeld. Komt er weer aan wolk aangedreven? Trek je blazer dan wat meer toe. Deze krachtige zwarte blazer (die iets langer is dan de ‘standaard’ blazer) kan je heel makkelijk met een elegante riem een upgrade geven.

Combineer hier vlotjes een tasje bij, en hop, zo creëer je die flawless look.

3. De ton-sur-ton look

Wist-je-dat een outfit in dezelfde kleurtoon je optisch langer maakt?

De laatste tijd kiezen we hier spontaan meer voor. Vaak neigen we naar de beige en witte tinten, want dit geeft een extra sjieke look, maar je kan evengoed ton-sur-ton combineren in opvallende tintjes. Let wel op: je wilt geen pipo clown zijn. Ga voor eenvoudige sneakers en niet opvallende accessoires.

Nog leuke extra’s: het zorgt  ook voor eenheid in je outfit, oogt erg stijlvol en kan eigenlijk altijd worden toegepast – ongeacht je persoonlijke stijl of de gelegenheid.

Pink ambition

Let’s add some pink! Met deze roze trui (inclusief pofmouwtjes) van ‘Guess’, steel je in de lente zeker de show! Met zijn hoog cuteness-level kom je snel tot een schattig ‘poppy’ effect. Wil je de look toch niet tĂ© girly dragen? Combineer de trui dan met een jeans (met scheuren) en hippe sneakers of stoere laarzen.

 

 

 

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply