About Me

EINDEJAAR: Spray Tan @ home | Instant bruine teint

26/12/2017

Het eindejaar komt razend snel onze richting uit. Onze outfit ligt al helemaal gereed, de make-up look voor de familiefeesten en nieuwjaarsavond is reeds uitgetest, maar ons bruin huidje is – tot onze grote spijt – blijven plakken in de zomer.

Daarom leek het ons wel ideaal om eens met een zelfbruiner aan de gang te gaan. Niet zomaar de bekende zelfbruiner waarmee we ons insmeren, maar wél eentje die we kunnen SPRAYEN!

UITGETEST: Instant Self-Tan Spray

Geen zin om uren te spenderen om een sunkissed kleurtje te krijgen? Dan is een zelfbruiner in de vorm van een spray ideaal! Wij testen twee producten uit van het bekende merk ‘that’s so’. De Sun MakeUp collectie is een held om een instant beauty effect via kleur én verzorging te geven. Dit handige duo pakket is online te verkrijgen bij de Gervi webshop.

1. Miracle Tan – All in one 

‘Met de MIRACLE TAN kan je TOVEREN’, dat beweert het That’s So product. Dat wakkerde onze nieuwsgierigheid alleen maar meer aan. Dus we namen de proef op de som.

Waar we wél al zeker over waren was het feit dat deze spray tan uniek is in zijn soort: want anders dan de meeste andere zelfbruiners geeft deze meer dan alleen maar een ‘mooi kleurtje’. Je huid krijgt, naast een natuurlijke bruine teint, ook nog eens een vitamine A boost én een stevige vochtinjectie. Dit zorgt voor een frissere look en glow.

VOORDELEN VAN DE MIRACLE TAN

 • Deze sprays geven een fijne mist die erg snel in de huid dringt. Het is zelfs niet nodig om nadien in te wrijven. #byebyestrepen
 • Zelfbruiner vs witte t-shirt: geen angst nodig voor vlekken op je kledij, want de Miracle Tan geeft geen kleur af op je kleren! (dit omdat ze gebruik maken van semi-transparante kleurstoffen). Heel erg handig dus als je snel nog wat kleur wilt aanbrengen nadat je je jurk al hebt aangetrokken.
 • De producten werken op 2 niveaus: de producten geven kleur en zorgen terwijl voor je huid.
 • Deze spray heeft geen sterke, typische ‘zelfbruiner’ geur, maar ruikt eerder mild.
 • Als je nog meer kleur wil, dan herhaal je dit proces gewoon nog eens na 8 uur. Op deze manier ga je geleidelijk aan naar de gewenste kleur.

RESULTAAT

Na het sprayen zie je onmiddellijk een zacht bruine tint verschijnen op de huid. Na enkele uren (3 à 4 uur) is de kleur nog ietsje intenser en komt die natuurlijke bruine tint tevoorschijn. Dit komt als reactie op die bepaalde DHA (%) die in de spray zit. Hallo egale teint (op voorwaarde dat je wel gelijkmatig sprayt!).

2 On-the-go Extra Dark

Zoals de naam het al verklapt zorgt deze spray voor een instant donkerbruine kleur. De extra dark spray is zowel geschikt voor je lichaam en gelaat. Ideaal dus voor de feestdagen als je het geduld niet hebt gehad om met de Miracle Spray 4% DHC je huid gradueel tot het gewenste kleurniveau te laten komen.

Let wel op! Want in deze spray zitten géén semi-transparante kleurpigmenten en dus wél natuurlijke kleurstoffen die wel een kleurtje durven af te geven op je kledij/jouw feest-outfit. #youbetterwatchout *tutututum*.

VOORDELEN VAN DE EXTRA DARK SPRAY

 • Gewacht tot het laatste moment, en je wil toch een kleurtje?! Deze Extra Dark spray zorgt voor een instant bruine teint.
 • Door de extra donkere kleur, hoef je het product eigenlijk maar één keer te gebruiken.
 • De bruiningsspray heeft een verzorgende functie en is vrij van parabenen.
 • Door de spray-vorm van het flesje, ben je in no-time party proof!

RESULTAAT

Wij maken ons geen zorgen meer om die ‘melkflessen’-benen tijdens de feesten, want met deze spray in huis, zijn we altijd gegarandeerd van killerlegs met een bruin kleurtje. Zelfs last-minute! Na enkele uurtjes zien we heel duidelijk een donkere kleur. En dat zonder vlekken (op voorwaarde dat je wel gelijkmatig sprayt). Als je op sommige plaatsen iets te veel sprayt, kan je dit gemakkelijk uitwrijven. Wrijf er wel snel over, want anders maak je wél vlekken. En vergeet ook zeker niet je handen goed te wassen of een handschoen aan te trekken.

HOW TO: de spray aanbrengen

 1. Reinig je gezicht en hals grondig zodat er geen make-up resten achterblijven. Zo vermijden we die lelijke witte vlekken. Maak nadien je gelaat en hals volledig droog.
  • Let op: bij de dark spray doe je best je feest-outfit nog niet aan want deze geeft vlekken op je kleren.
 2. Spray slechts één maal in verticale richting, zigzaggend van links naar rechts over je gelaat en/of lichaam. Dit hoeft echt niet lang te duren. Geen ‘five more minutes’ in dit geval. Enkele seconden kunnen al tellen.
 3. Laat even drogen – voor je je kledij weer aantrekt – tot het product volledig is ingetrokken. Dit duurt slechts enkele minuutjes. Heb je haast? Haal die haardroger boven en blaas jezelf letterlijk droog.  #alshetechtsnelmoetgaan
 4. Ready! Herhaal na 8 uur opnieuw, voor een bruinere tint.

CONCLUSIE

 • Die oh-zo-gevreesde-vlekken zijn zogoed als onbestaande bij de miracle spray. Zorg dat je wel erg aandachtig bent tijdens het sprayen zodat spray overal gelijk verdeeld wordt.
 • Het duopakket is ideaal: de miracle spray voor een perfecte extra tint die je op je eigen tempo kan opbouwen (hou er dus wel rekening mee, dat je niet in één keer zonnebank bruin kan zien) én de Extra Dark spray voor als je instant kleur wil. Ze vullen elkaar dus mooi aan.
 • Het gebruik van sprays is bovendien écht handig: geen plakkerige vingers, sneller en beter gelijkmatig dan een crème. 
 • Niet enkel een mooi bruin huidje houden we over aan deze sprays, ze hebben ook nog eens die verzorgende functie. Lang leve die vitamientjes.
 • De teint is al snel zichtbaar. Bij het verstuiven zie je al een verschil. De uiteindelijke teint is er al na+- 4uur
 • Niet enkele voor onze melkbeentjes, maar ook voor het gezicht.

Wij kijken alvast uit naar nieuwjaar om te pronken met onze ‘ik-ben-naar-de-zon-geweest’ kleur!

Ook een bruine kleur in no-time?!

Dit handige duo pakket is online te verkrijgen bij de Gervi webshop. Je krijgt er ook nog eens een leuk toiletzakje bovenop! Dus wuif die melkflessen-huid goodbye, en ga sunkissed het nieuwe jaar in!

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply