About Me

Een fotomuur met Poster Store – DECO *blackfriday*

22/11/2021

Nergens beter dan thuis! Zeker in deze donkere maanden (waar we hoogstwaarschijnlijk meer dan anders thuis zullen zitten aangezien het corona-beestje weer volop aan het rondtoeren is), hebben we nood aan een warmte gezellige thuis. Denk maar een gedimpt licht, zalige geurkaarsjes, een wijntje en natuurlijk ook een gezellig interieur.

Voor ons in een mooi gezellig interieur iets dynamisch. Haal af en toe een andere vaas in huis en vervang ook eens je posters en foto’s aan de muren. Dit kan echt zorgen voor een heel andere sfeer en beleving in huis. Beloofd!

Wij shopten weer enkele leuke posters op de website van Poster Store & deze week (22-29/11/21) hebben we iets héél leuk voor jou (scroll below).

Poster Store

Bij Poster Store vind je prachtige én betaalbare posters en fotolijsten van Scandinavisch design.Ze hebben een grote selectie posters met verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. Voor ieder wat wils dus. 

Eco note: alle posters zijn geprint op duurzaam geproduceerd papier!

Wist-je-dat: elke dinsdag een nieuwe postercollectie online komt!

 

De fotomuur van Nele

Met als favoriet: de Frida Kahlo poster

Ik hou van kleur en van pittige plaatjes. De kleurrijke illustratie van feministische kunstenares Frida Kahlo viel mij al onmiddellijk op.  Het is ook altijd wel leuk om een kunstige knipoog naar een bekende figuur in de geschiedenis te maken.

Frida Kahlo gebruikte haar kunst om een discussie te starten over de uitsluiting van vrouwen en niet-westerse kunstenaars in de kunstgeschiedenis. Ze werd hierdoor ‘een van de meest belangrijke kunstenaars van de 20e eeuw’. Een belangrijke kunstenares dus die zeker een plaatsje verdiend bij mij thuis.

Het was even zoeken naar leuke posters die mooi matchten bij Frida. Ik koos voor een vintage retro poster van bladeren, een abstracte illustratie van een gouden– en magische hand. Zo blij met mijn fotomuur!

Lees ook zeker even onze vorige blogpost over onze ervaringen met Posterstore.

BLACK FRIDAY!

We mogen deze week echt een hele zotte kortingscode geven. Namelijk code ‘fivemoreminutes55′ waarmee je 55% korting op alle posters (excl. selection) krijgt!. CRAZY, right! Deze code is geldig t/m 29/11/21.

 

*Deze blogpost bevat gesponsorde producten. Maar dat doet niets af aan onze eerlijke mening.

In Home by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply