About Me

ECO: bruiswater maken met de SodaStream – getest

20/12/2020
Verfrissend bruiswater? Dan denk je wellicht meteen aan het bekende bruiswatertoestel SodaStream. Met de SodaStream verander je kraanwater in verfrissend bruisend water, met een simpele druk op de knop!

Benieuwd hoe de SodaStream werkt? Bekijk hieronder de video!

In deze video kan je zien hoe makkelijk SodaStream werkt. Klik hier om de IGTV video te bekijken.

Makkelijk & snel met een mooi design

Nu we meer tijd in huis doorbrengen, zijn apparaten die het dagelijkse leven thuis makkelijker maken zeer geliefd. Niets leuker dus dan een elegante Sodastream in je keuken. Per-fect als eindejaarscadeau als je het ons vraagt ;-).

Wist-je-dat: Wist je dat de flessen vaatwasbestendig zijn? Handig!

Kies voor lekker duurzaam

De nieuwe Spirit Décor maakt het mogelijk om thuis bruisende drankjes te maken en helpt – met zijn vaatwasbestendige herbruikbare fles – het milieu te redden van duizenden plastic wegwerpflessen.

We betrappen ons zelf er nog vaak op dat we te vaak grijpen naar de plastic wegwerpflesjes, maar de  SodaStream in de keuken laat ons hier wel telkens terug kritisch over nadenken. Hop, herbruikbare fles onder de kraan, een druk op de knop (en misschien nog een smaakje erbij) en klaar is kees!

Zo proberen ook wij ons steentje bij te dragen aan een mooiere wereld. Want een kleine bijdrage, kan al een groot verschil maken!

Met een simpele druk op de knop voeg je zoveel bubbels toe als je wil (van licht bruisend naar extra bruisend). Zin in een verfrissende cola, limonade of tonic? Met de SodaStream siropen, maak je héél simpel en snel een frisdrankje.

Tip: de Sodastream siropen kan je in bijna elk warenhuis terugvinden. Voeg 1 dopje toe aan het bruiswater, et voilà!

Cocktails maken met SodaStream

Met het multi inzetbare toestel kan je ook lekkere cocktails maken. Bekijk hier de video, waarbij we een cocktail maken met bruiswater van de Sodastream.

Speciaal voor de feestdagen lanceert SodaStream de nieuwe Décor-editie. Wat is er nieuw? Ze voegen een nieuwe kleurtint toe aan zijn bekroonde bruiswatertoestel Spirit: Urban Grey. Ideaal om met die giftcard onder de boom aan te schaffen? 😉

Het exclusieve cadeau is verkrijgbaar bij Exellent, Expert en Selexion.

Cheers!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply