About Me

Dit was Tomorrowland 2018 | VLOG

22/08/2018

Het zomerse feestgedruis is bijna stilletjes aan zijn einde aan het komen en we zwaaien het festival seizoen weer bijna uit. Daarom is het tijd voor een terugblik naar het populairste festival van België én de wereld: Tomorrowland, de absolute madness!

Dit jaar werden we op Tomorrowland ondergedompeld in het fantasierijke thema ‘planaxis‘, wat alles te maken heeft met een magische onderwaterwereld. Het festival staat bekend om zijn populaire dance muziek, eindeloos feestgedruis en vooral de afgewerkte podia en betoverende beleving.

Ontdek onze beleving op Tomorrowland in onze nieuwste VLOG:

5 x outfit spotting @Tomorrowland

Elk jaar opnieuw lijkt het wel een soort onderlinge ‘wedstrijd’: de fashion op Tomorrowland. Wij spotte de meest opvallende outfits op het festival!

1. Sporty & jeans outfit

De schoenentrend dit seizoen: de stoere boots! Handig én trendy op een festival.  De klassieke salopette werd omgetoverd naar de sexy jurk variant gecombineerd met gewaagde bikini.

2. Roze, glitter & Flashy look


Flashy, roze & glitter. De perfecte mix voor een geslaagde festival outfit. Nog wat extra schubben om helemaal in het thema ‘onderwaterwereld’ te passen.

3. De zeemeermin look

Met een zeemeermin scoorde je dit jaar met een schot in de roos, helemaal thema ‘onderwaterwereld’.

4. De ‘fishnet’ outfit

Dé trend van dit jaar: hoe minder, hoe beter. Toegegeven, wij zouden deze gewaagde outfit helemaal niet durven dragen, maar deze dame kwam wél mee weg.

5. De stoere Barbie look

Opvallend is dat er meer en meer tijd gespendeerd wordt aan de coupe, naast de outfit. Flashy of gekleurde extensions waren geen uitzondering op Tomorrowland.

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply