About Me

DECO: zo kaderen wij in huis | Interieur inspo

31/08/2021

Een frisse wind door je huis blazen? Dat kan niet enkel door je ramen wijd open te zetten. Wij veranderen graag op regelmatige basis ons interieur en zorgen zo voor wat vernieuwing. Dit zit hem vaak in de kleine details. Denk aan een nieuwe kamerplant of wat kleine decoratiestukken.

Wij shopten elk onze favoriete posters die we vonden op de website van Desenio. Welke posters een plekje veroverde in ons huis? Scrol snel naar beneden om te ontdekken!

Zo ‘kaderen’ wij in huis

Om het gezelliger in huis te maken, zijn wij absoluut verliefd op kaders in ons interieur. Zo voeg je moeiteloos nog meer eigenheid aan je thuis toe.

“Ik wissel heel graag af in mijn interieur, daarom hang ik mijn kaders meestal ook niet op, maar geef ik ze een rustiek plekje op een passende plaats, zoals een kastje, mijn dressing, of gewoon op de grond.” – Helena

You are really awesome – en daar mogen we onszelf blijvend aan doen herinneren. Want soms is dat extra stukje motivatie, net wat we nodig hadden!

TIP: wissel af met verschillende kader afmetingen. Zo breng je meer dynamiek naar voren.

Kleuren matchen met je meubels en interieur? Ook dat kan met kaders!  “Ik koos voor een accentkleur wat regelmatig terugkomt in mijn kamer, zo blend alles mooi in elkaar.” – Nele

Wat dacht je van een gepersonaliseerde bucket list tegen de muur? Zo kan je alvast vooruit dromen!

Desenio, say what?

Desenio, what? Dit is een Zweeds merk (dan weet je al meteen dat kwaliteit snor zit). Je vindt hier super mooie wanddecoratie in verschillende stijlen. Van erg strakke designs tot botanische prints en quotes. Wij hadden het alleszins erg moeilijk een keuze te maken. Zo veel leuks!

Naast dat Desenio kwaliteit biedt, hechten ze ook veel belang aan duurzaamheid. Ze richten zich op twee gebieden, namelijk ‘People’ en ‘Planet. People heeft te maken met sociale duurzaamheid en Planet heeft te maken met milieuduurzaamheid. Denk aan :

  • Uitkiezen van beste grondstoffen
  • Verminderen van afval
  • Verbetering van kwaliteit en levensduur van producten
  • Focus op weg-en zeevracht
  • FSC-certificaat (wat garandeert dat we voldoen aan de hoge normen die de FSC-organisatie stelt aan milieuvriendelijk en sociaal verantwoord bosbeheer. Het is ook een garantie dat de materialen die in de productie worden gebruikt, afkomstig zijn uit duurzame, FSC-gecertificeerde bossen.)
  • Samenwerking met Blue Marine Foundation om zo de oceaan te beschermen.
  • Er worden twee nieuwe bomen gepland voor elke boom die wordt gebruikt bij de productie van verkochte producten.

 

*Samenwerking met Desenio

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply