About Me

DECO: zo combineren wij accessoires in ons interieur | PTMD

29/11/2019

Niets leuker dan na het werk thuiskomen in een interieur dat helemaal je ding is. We gingen snuisteren in de webshop van PTMD en vonden heel wat leuke accessoires die niet mogen ontbreken in je interieur.

Naast geweldige tuinaccessoires en meubels vind je er ook verborgen pareltjes zoals verlichting en binnenhuisaccessoires. We gingen voor een industriële stijl met art deco touché. Wij zijn helemaal verliefd op de ‘Sophisticated Sanctuary‘ collectie van PTMD!

Faya Brown glass vase on metal gold

Kleine vazen? Grote vazen? Deze keer gaan wij voor de eerder gigantische exemplaren. Welke kies jij?

Opvallende (glazen) vazen liften je interieur op naar een hoger niveau. Wij zijn vooral fan als de vazen op de grond staan. De goudkleurige onderrand van de vaas is helemaal matchy met de poef (zie onze vorige blogpost) en helemaal on trend. Je ziet dit prachtig afgewerkte detail tegenwoordig veel terugkomen in meerdere elegante deco stukken.

In het glas van deze vazen zit een soort verloop wat deze vazen zo uniek en chique maakt. Het laat ons spontaan denken aan de Art Deco stijl uit de jaren 20 en 30.

Je kan je vaas decoreren naar elk seizoen. Plaats in de lente er een mooie (al dan niet neppe) orchidee in. Nu de kerstperiode eraan lijkt het ons wel leuk om er lichtjes in te clusteren en zo een gezellig sfeer te creëren.

Bolt black metal open floor lamp

Verlichting maakt of kraakt je interieur. Denk maar aan die ijskoude LED verlichting die de sfeer in je huis helemaal weghaalt. Wij gingen voor een super leuk exemplaar in de industriële stijl mét warm licht!

Combineer lichttypes

Onze ervaring met verlichting? Mix allerlei verschillende verlichtingstypes om een ruimte gezellig te maken. Een goede mix van basis-, functionele- en sfeerverlichting zijn een must om een aangename leefomgeving te maken van de kamer waar je de meeste tijd doorbrengt.

Deze lampen met metalen omkadering op 3 poten is i-de-aal als sfeerverlichting in een industrieel geïnspireerde deco sfeer.

TIP: kiest steeds voor gekleurde LED verlichting, dit maakt de omgeving nog gezelliger. Speel daarnaast met schaduwen van belichte objecten.

Welke stijl kies jij?!

In Deco by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

8 Comments

 • Lodi

  Ik vind deze lampen wel heel gaaf zeg, ze zouden nu niet in mijn interieur passen, maar als ik dit zou veranderen dan zou ik het wel weten.

  03/12/2019 at 12:45 Reply
 • Simone

  Ik vind die grote vazen helemaal het einde. Heb er alleen niet echt plek voor in huis, haha.

  04/12/2019 at 07:24 Reply
 • Nicole Orriëns

  Ik denk dat wij wat je noemt ‘boho chic’ hebben. Of de kringloopzooi look.

  04/12/2019 at 10:11 Reply
 • rachel

  het is niet mijn style maar als je er van houd kan je er heel wat leuks mee doen in je huis, en afwisselen ermee

  04/12/2019 at 10:28 Reply
 • Renata Feyen

  het komt in elk geval heel fris over – de vazen zijn best wel leuk 🙂

  05/12/2019 at 00:15 Reply
 • Dee

  Dit is wel waar ik van hou in een interieur!

  05/12/2019 at 21:22 Reply
 • Frederique

  Mooi die vazen, door de kleur deed het mij weer aan een andere tijd denken, namelijk jaren 70 toen er zoveel oranje en bruin was.

  07/12/2019 at 21:53 Reply
 • Marsha

  Ik vind dit hele plaatje geweldig, maar ik zou de lampen liever in het wit willen zien!

  08/12/2019 at 20:26 Reply
 • Leave a Reply