About Me

DECO: pimp je interieur met originele posters

11/06/2021

Nieuwe deco spulletjes? Yes, graag! Want wij zijn gek op het doorvoeren van kleine aanpassingen in onze woning. Het liefst het hele jaar door, afhankelijk van waar wij op dat moment mee bezig zijn of waar het seizoen naar vraagt. Je interieur is dus alles behalve een statisch gegeven. Met een paar kleine wijzigingen krijgt je thuis soms meteen een hele andere sfeer.

Wij gingen online shoppen op de website van Posterstore en sleepten heel wat posters in ons ‘winkelwagentje’. Voor welke posters wij finaal gingen (en waarom?), dat vertellen wij je verder in deze blogpost.

Mooie & betaalbare wanddecoratie

Na wat rond te snuisteren op de website van Posterstore, waren wij  onder de indruk van het aanbod aan betaalbare posters in verschillende thema’s, designs, formaten en stijlen. De fotolijsten van Scandinavisch design (in allerlei kleuren) die je meteen mee kan bestellen vinden wij  trouwens een absolute meerwaarde. Geen grote ‘search’ meer naar het juiste formaat of het via een andere website moeten bestellen. Nope, alles komt samen aan. Handig!

Wat ook heel tof is op de website, is dat je heel wat inspiratie krijgt om je eigen ‘photowall’ te creëren. Bepaalde combinaties die je zelf nooit zou gemaakt hebben, worden nu wel aan je voorgesteld.

Maar er is meer! Want alle posters worden op duurzaam geproduceerd papier van hoge kwaliteit geprint. Iets wat wij erg belangrijk vinden en we kunnen niet anders dan dit te stimuleren en hiervoor dus een dikke pluim te geven. Posterstore streeft bovendien bij al zijn activiteiten naar korte transportroutes en maakt gebruik van slimme logistiek, waardoor ze hun ecologische voetafdruk zo klein mogelijk houden. Iets wat niet onbelangrijk is als je shopt in een online shop.

Inspirerende posters met quote

Wij zijn beiden fan van quotes op posters. Naast het uitstralen van je eigen persoonlijkheid via deze posters geven ze ook veel rust aan je interieur. Geen drukke prints of foto’s maar een eenvoudig tekstje. Eerst selecteerden we onze favoriete posters door ze aan te vinken met een ‘hartje’. Daarna selecteerden wij onze favorieten hieruit. Geen makkelijke keuze, want er waren ZO VEEL leuke tekstjes. But hey, choosing is losing.

Deco tip: combineer een poster met quote met een poster met een afbeelding op. Dit brengt veel evenwicht.

‘Serendipity: finding something good without looking for it. Deze caption spreekt mij heel erg aan omdat ik ervan ben overtuigd dat je iets goed zal vinden op een onverwachts moment, zonder ernaar te zoeken. Dit gaande van het vinden van die oh zo mooie jeansbroek met scheuren of franjes onderaan tot het vinden van de liefde’. – Nele

Onze ervaring?

Wij zijn erg tevreden van de diensten van Posterstore. De communicatie verloopt vlot, de bestelling zat snel in onze bus en het resultaat mocht er zijn. Het enige waar we moeite mee hadden was het hebben van keuzestress (*hihi*), want er zijn echt zooo veel mooie posters waar je met moeite uit kan kiezen.

Posterstore fan?

Het is duidelijk: wij zijn toch wel fan van de originele en toch betaalbare posters  van Poster Store! En omdat wij graag cadeautjes geven hebben wij ook een kortingscode aangevraagd waardoor je je favoriete posters aan een leuke korting kunnen shoppen.

Onze code is ‘fivemoreminutes35′. Hiermee kunnen jullie alle posters (exclusief selection) aan 35% shoppen. Onze code is geldig t.e.m. 27/02/2021.

 

*Deze blogpost bevat gesponsorde producten. Maar dat doet niets af aan onze eerlijke mening.

In Deco by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply