About Me

DECO: interieur inrichten met unieke fotokaders

16/06/2020

Op zoek naar een leuke touch in je inrichting of makkelijke interieur ideeën? Dan hebben wij één woord voor jou: fotokaders! Met mooie wanddecoratie kan je een ruimte heel wat kracht bijzetten. Het leuke aan fotolijsten en posters? Je kiest helemaal jouw smaak. Een zwart kader of toch maar liever wit? Een zwart-wit foto of een abstracte tekening? Dat kan easy!

Wij laten zien hoe wij ons huis hebben ingericht met toffe fotolijsten en posters van Desenio.

Beauty room & dressing

Wij zijn absolute fashion addicts, wat wil zeggen: deze kader kon NIET ontbreken in onze omgeving. Deze krijgt een mooi plekje in de dressing.

“Ik ben onlangs verhuisd, waar ik een kamer helemaal kon inrichten, enkel en alleen voor mijn kleren en make-up. Dat hier een beauty corner ging komen, daar was ging twijfel over mogelijk.” – Helena

Lippenstift en make-up posters zijn je van het in je beautykamer of zelfs badkamer.

TIP: Wat is er zo handig aan een kader die je niet ophangt? Je kan de kaders af en toe een andere plek in huis geven.

De slaapkamer

Mijn kamer heb ik voornamelijk heel wit en luchtig gehouden. Ik hou ervan om wakker te worden in een frisse en ruime kamer. Maar om de kamer niet té wit te houden, wilde ik graag wat meer beweging in de slaapkamer. Twee grote kaders boven het bed stonden dus al even op mijn to do lijstje.

Ik koos voor 2 zwart-witte afbeeldingen, aangezien de hele kamer zwart-wit is. Een oase van rust.

Ik, Nele, woon nog thuis bij mijn ouders. Ik koos voor enkele super leuke posters om mijn slaapkamer wat te pimpen. En of dit gelukt is!

Als ik mijn kamer binnenstap, doe ik dat nu steeds (nog meer) met een glimlach op mijn gezicht door de leuke ‘hola’ poster. Geef toe, dit is toch een leuke verwelkoming. Misschien ook wel dé ideale poster in de inkomhal bij je thuis?

Kaders kan je echt o-ver-al plaatsen. Vroeger hing men een poster traditioneel steeds aan de muur. Wat nog niet zoveel gedaan wordt, maar wel erg leuk is, is de plaatsing van de posters op de grond. Ideaal als je geen vrije muur hebt (of geen gaatjes in de muur wil maken), maar wel opvulling voor in huis zoekt. Lijst de poster in en plaats deze in een hoek van de kamer of zelfs tegen een kast. Je kan hier zelf een opstelling maken geheel naar je eigen zin en stijl. Wees hier creatief en combineer eventueel met andere accessoires.

TIP: zet meerdere formaten posters naast  elkaar voor een leuk effect.

Ingelijste posters kunnen overal worden neergezet. Zo plaatste ik ze op een plankje aan de muur. Ook hier kies je het beste voor meerdere formaten van posters voor een dynamisch geheel. 

Kies een poster van je favoriete guilty pleasure: jawel, chocolade natuurlijk!

De bureau

Een bureau ruimte hoeft zeker niet saai te zijn! Sterker nog: een leuk ingerichte bureau ruimte kan inspirerender werken. Pimp it up met je favo kaders!

Zin om zelf aan de slag te gaan?

Ben je helemaal gebeten van de ‘kader-fever’ zoals ons? Maar weet je niet waar te beginnen? Sla alvast je favo kaders op en doe laat je inspireren op Desenio.be.

Winkelwagentje vol?

Shop dan je posters met onze kortingscode die wij zullen delen op onze instagram pagina!

Deze blogpost is in samenwerking met Desenio

In Deco by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

1 Comment

  • HippeShops

    Zo dat ziet er stuk voor stuk helemaal stylish uit volgens de trends van nu. Heel mooi gepresenteerd.

    19/06/2020 at 07:41 Reply
  • Leave a Reply