About Me

DECO: gezellige geurkaarsen met een boodschap #koopbelgisch

28/09/2020

Het is weer die tijd van het jaar: we nemen nu officieel afscheid van die warme zomerdagen, die we nu inwisselen voor die koudere, maar gezellige binnen-blijf-dagen. Wij vinden dit – niet zo – stiekem een heerlijke tijd van het jaar! Want dat wil ook weer zeggen dat het tijd is om het in huis éxtra gezellig te maken.

Haal die herfstige gezelligheid in huis 

Wij maken het graag gezellig in huis als het weer wat kouder is. Liefst met alles erop en eraan: een dekentje, een dikke kom popcorn en je favoriete rom-com Netflixen. Het enige wat nog mist in dit lijstje? Juist, kaarsen! Wij verzamelen ze in alle formaten en geuren. Want ze zijn toch zo cozy in huis!

Kaarsen met dat beetje meer én puur Belgisch

Wij richten onze living alvast helemaal herfst en winter proof in, met luxe geurkaarsen die ook nog eens een leuke boodschap met zich meedragen. Meet: Just An Attitude. Een prachtig merk wat kaarsen net een niveautje hoger tilt. Met hun unieke en luxueuze uitstraling fleuren ze snel de hele huiskamer op!

Ze gaan ook minstens 80 uur mee en de geur is intens, ook wanneer het kaarsje bijna uitgeblazen kan worden. Kan het nog beter dan dat? Jawel! De kaarsen zijn ook nog eens puur Belgisch: de kaarsen worden met de hand in België gevuld en zorgvuldig ontworpen door getalenteerde designers van Belgische bodem. Aaah, daar houden we van!

Wist-je-dat: de kaarsen van Just An Attitude beschikken over een geurpercentage van 8%? Bij heel wat andere kaarsen ligt dit tussen de 2% en 4%.

“Ik ben een absolute kaarsen gek! Je haalt metéén sfeer in huis. De kaarsen van Just An Attitude behoren vanaf nu in mijn ‘favorieten’ rijtje: ze branden écht lang en de geur is heerlijk intens. Love. It.” – Helena

Kaarsen met een boodschap

De kaarsen van Just An Attitude zorgen bovendien ook nog eens dat ze inzetbaar zijn voor elke gelegenheid of als ideaal geschenk. Je kan de luxe kaarsen personaliseren: kies je boodschap en schrijf er een persoonlijke tekst in. Of het nu voor een verjaardag, een relatiegeschenk of een ziekenbezoek is, deze kaarsen zijn absoluut een schot in de roos!

Leuk om te weten: je kan de kaarsen ook nog eens GRATIS laten leveren in België. Laat de kaars(en) rechtstreeks leveren voor dat extra verrassingseffect! (of bestel ze gewoon lekker voor jezelf).

Sta jij, net als ons, in vuur en vlam van het verhaal achter deze kaarsen? Wil je er zelf in huis? Surf dan naar www.justanattitude.be en kies jouw attitude!

In Deco by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply