About Me

DECO: cocooning moments met La Redoute Interieurs

24/11/2018

Yay! Het gezellige cocooning seizoen is weer gestart. Tijd om onze plek helemaal cocooning-proof te maken. Een plaats waar we ons helemaal thuis voelen begint voor ons met gezellige deco items. Wij zochten op laredoute.be onze favoriete decoratie spullen uit en deden er helemaal ons ding mee.

Hoe maken wij ons huis hélemaal cocooning proof? Lees snel verder!

Vaas in Keramiek

Wat fleurt ons huis altijd op?! Bloemen. En daar hoort uiteraard een vaas bij.  Deze witte rustieke vaas wordt meteen het pronkstuk van de woonkamer. Door zijn krachtige volume en de kleine delicate opening geeft de vaas een stijlvol karakter en verfijnde decoratie.

 

COCOONING TIP: Om ons  cocooning moment helemaal perfect te maken kiezen we liefst voor ontspannende Eucalyptus om de vaas te vullen. Het hele huis ruikt nadien altijd heerlijk. We voegen wat gipskruid toe voor meer volume in van het boeket.Vaas in keramiek Belloon – 34,99 euro

Muntgroene plaid met geometrische print

COCOONING TIP: Niets beter dan onszelf lekker induffelen met een deken op een regenachtige dag op de bank. Dit is voor ons hét ideale cocooning moment!

Wij zijn gek van de geometrische vormen én muntgroen (het logo van onze blog zegt genoeg).

Onze sibeer is alvast fan van cocooning. (deze grappige foto kon niét ontbreken!)

Plaid Decio – 29,99 euro 

Peach kleurige borden

Aan tafel! Aanschuiven aan een gezellig gedekte tafel mag absoluut niet ontbreken in ons cocooning ritueel. Daarom kozen we voor deze schattige peachkleurige borden. De kleur is bovendien een warme tint waardoor ze heel erg goed gecombineerd kunnen worden met gouden accessoires.

Set van 4 dessertborden – 34,99 euro 

Kaarsenhouder in marmer

Marmer integreren in je interieur staat gelijk aan het creëren van stijl. Onze tafel oogt op 1,2,3 zeer sjiek en feestelijk. Helemaal ideaal voor die gezellige feestdagen. Is iedereen na het feest naar huis? Zet je dan gezellig in je zetel, steek dit kaarsje aan en relax!

COCOONING TIP: gebruik een theelichtje met een lekkere geur. Wij kiezen lieft voor lavendel of sandalwoord voor de ultieme ontspanning!

Kaarsenhouder met marmermotief – 17,99 euro

Gouden vaas in metaal

Oeps, weer een leuk vaasje erbij. We kunnen ons elke keer weer niet weerhouden te gaan voor goud kleurige accessoires voor ons thuis. Kies een mooi boeketje uit en plant het in deze vaas.

COCOONING TIP: warme herfstkleuren matchen heel mooi bij deze vaas, waardoor je huis meer rust uitstraalt. Witte rozen zijn ook helemaal matchy.Gouden vaas in metaal – 34,99 euro

Kommen met marmer effect

Hier zijn we weer met onze voorliefde voor marmer. Deze keer in de vorm van super mooie kommetjes. Elk kommetje heeft een eigen patroon en uniek. Niets leuker dan je zondag ochtend in de zetel door te brengen met een kommetje granola (met vervolgens een Netflix serie bingen!).

4 kommen met marmer effect – 42,99 euro 

Servetten met geometrische vormen

Om ons ontbijt toch wat netjes te houden, kozen we ook voor deze leuke geometrisch servetten. Bovenop dat ze erg handig zijn, ogen de servetten heel stijlvol. Ook hier laten we het gouden accent terugkomen van in de vaas en kaarthouder.

Met deze servetten in de buurt ben je dus altijd op je gemak. Niet 10 x opstaan om je tafel op te kuisen, maar gewoon relaxen. Klinkt goed, toch?Bedrukte servetten – 12,99 euro 

 

Wat is jouw ideale cocooning moment? Laat het ons weten!

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply