About Me

DECO: 6 x redenen om een poef in huis te halen | Tips & tricks

30/10/2019

Een bijzettafel, voetenbankje en extra zitplaats in één? Jawel, we hebben het hier over ‘de poef’Naast dat het leuk bekt, zijn wij er gek van omdat het op zoveel verschillende manieren gebruikt kan worden. Wij houden van deze multifunctionele allemansvriend.

6 x redenen waarom dit trendy woonaccessoire zo handig is

1. Een extra zitplek

Onverwacht bezoek? No panic: schuif er de poef even bij en tada! Je kan er heerlijk op zitten en een poef is ook snel en makkelijk aan de kant gezet als je bezoek terug weg is.

Laat die gezellige wintermaanden (én veel visite) maar komen! 

2. Een handig bijzettafeltje

Probeer je plaats te besparen in je woonkamer en heb je geen of niet zo’n grote salontafel? Dan kan natuurlijk je poefje ook nog dienen als bijzettafeltje. Zet een dienblad op de poef en klaar is kees. Op deze manier kan je er kaarsjes of je drankje op kwijt. Let op op dat je geen vlekken maakt!

3. Als eyecatcher

Deze elegante poef in velvet uitvoering van PTMD is onze nieuwe eyecatcher in huis. De velvet trend is helemaal in en de petrolkleur maakt de poef opvallen.

De fluwelen poef is niet meer weg te denken uit het modern interieur. Deze is te vinden in super veel prachtige kleuren en eigenlijk willen we ze gewoon állemaal!

4. Een poef matcht overal

Of je een poef nu zet in je woonkamer, in je slaapkamer, in de gang of in je hobbykamer, overal zal deze poef wel tot zijn recht komen. Ofwel als eyecatcher, ofwel als extra zitplaats of als handig tafeltje eventueel.

5. Als voetbankje

Ja hoor, onze voeten gaan graag de lucht in na een lange werkdag. En we geven ook graag toe dat wij onze blogposts nog liever maken met onze voeten omhoog. Heerlijk relax! Start Netflix now please.

6. Upgrade je interieur met een poef

Een poef in je interieur lijkt iets simpels, maar het kan zo veel verschil maken. De kleur, de vorm, het design,… Wij zijn helemaal in de ban van de Senna Gold foot stitched petrol velvet stool’-poef.

Fluweel geeft je interieur niet alleen een zachtere uitstraling, maar vooral ook een hele elegante touch. Vooral omdat de poef is afgewerkt met een goudkleurige rand. Voor die extra luxe-uitstraling.

 

Kostprijs van deze poef: € 91,95 

     Kostprijs van deze poef: € 91,95 

Tips voor je velvet home accessoire

Fluweel oogt heel chique, maar heeft ook heel wat zorg nodig. Wij lijsten even kort enkele tips op.

  • Vermijd zon
    Veel zon zal de poef laten verkleuren. Zorg dus dat de poef niet in de vlakke zon staat, verplaats de poef regelmatig en bedek deze met een dekentje als je niet thuis bent.
  • Vermijd vlekken
    Ben je net zoals ons een echte smoskont? Maak de poef dan snel schoon. Absorbeer de gemorste vloeistof eerst met een schone doek (niet deppen!). Doe er nadien wat lauw water over.
  • Platgedrukt fluweel
    Ben je al heel erg vaak op je poef gaan zitten (wat natuurlijk een goed teken is, aangezien je de poef optimaal gebruikt). Dan is het niet meer dan logisch dat het fluweel wat verslijt en er niet meer zo ‘fresh’ zal uitzien. Hoe lossen wij dit op? Haal een handstomer (of een strijkijzer met stoomfunctie) erbij en wrijf tegen de richting van de stof om het fluweel terug in de juiste vorm te krijgen.

Ben jij ook zo gek van deze poef uit de Industrial Elegance Collectie van PTMD?

Naast dat PTMD heel erg leuke accessoires, verlichting en wanddecoratie heeft, kan je bij hen ook terecht voor trendy en elegante meubels. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op de website van PTMD en spot er heel wat leuke deco inspiratie.

 

In Deco by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply