About Me

CREATIEF: online kaarten personaliseren & versturen is hip!

18/03/2019

Ga je zelf graag aan de slag om kaarten te personaliseren? Of wil je ze gewoon op de meest efficiënte manier versturen? Er bestaan tegenwoordig gelukkig heel wat gemakkelijke manieren om dit snel en toch op een leuke en persoonlijke manier te doen. Zo kwamen we uit op Kaartje2go.be. Een handige en overzichtelijke website waar je werkelijk alle soorten kaarten kan vinden en versturen. Of je nu op zoek bent naar een kant en klaar kaartje of een kaartje met eigen touch.

Het concept van online kaartjes versturen is best simpel: kies je kaart, personaliseer de kaart door een tekst of zelfs een foto toe te voegen en verstuur de kaart meteen! Handig toch?!

Een kaartje maken? zo begin je!

Een kaartje online maken is erg simpel:

  • Zoek eerst je categorie waar je een kaartje voor wil versturen. Op Kaartje2go kan je handig zoeken per categorie: geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, verhuiskaartjes,… noem maar op!
  • Kies dan voor een leuk ontwerp waarmee je aan de slag kan.
  • De tekst kan je helemaal naar je hand zetten. Sommige kaartjes bieden zelfs de mogelijkheid om er een foto, figuren en/of kaders in te plaatsen, om helemaal te personaliseren.
  • Kies je formaat van het kaartje.
  • Het enige wat je dan nog moet doen is het adres, of meerdere adressen invullen. De kaartjes worden dan automatisch verstuurd! Geen postzegels nodig 😉

Geboortekaartjes

Op Kaartje2go kan je kaartjes vinden voor elk levensmoment, zo ook voor de geboorte van een kindje. Het leuke is dat je ze helemaal naar eigen wens kan aanpassen. Ook is het mogelijk om zelf een geboortekaartje te maken. Dit doe je eenvoudig met allerlei leuke kaders, figuren en lettertypes die je vindt de kaartmaker.

Een schattige foto met je pasgeboren zoontje of dochter erop? Ook dat kan!

TIP: je kan ook een proefdruk aanvragen van je kaartje, zo ben je helemaal zeker van het ontwerp!

Trouwkaartjes

Ook voor trouwkaarten ben je bij Kaartje2go aan het juiste adres. Ze hebben trouwkaarten in allerlei stijlen. Van romantisch en klassiek tot hip en trendy. Alle trouwkaarten zijn helemaal naar eigen stijl en smaak aan te passen. Zo kun je van iedere kaart een originele en persoonlijke trouwkaart maken.

PSST, je kan de kaartjes ook een meer luxe uitstraling geven door met een luxe papiersoort, een andere kleur envelop, sluitzegels en/of adressticker te werken.

Uitnodigingen of verjaardagskaartjes

Omdat geen feest of verjaardag ongezien voorbij mag gaan, kan je makkelijk uitpakken met een originele uitnodiging of verjaardagskaart. Maak de kaart helemaal naar eigen ontwerp of kies een kant-en-klare creatie voor  een originele en persoonlijke uitnodiging.

 

FIJN OM WETEN: Als je op werkdagen voor 20:00 uur ‘s avonds bestelt, dan gaat de kaart dezelfde dag nog op de post!

Maak jij soms kaartjes online of schrijf je ze liever zelf?! Laat het ons weten!

 

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply