About Me

XMAS: gepersonaliseerde kerstkaartjes maken

07/12/2020

Al zal kerstmis dit jaar iets anders verlopen dan voorbije jaren, toch draaien wij al elke dag ‘All I want for Christmas’ minstens 7 keer. De kerstsfeer ondergaan we dit jaar gewoon ietsje meer thuis en wat meer op afstand van anderen.

Daarom zetten wij dit jaar éxtra in op de kracht van de kerstkaart. Hiermee kunnen we vanop een afstand toch een beetje dichter bij onze geliefde staan, op een heel persoonlijke manier. Wij zijn fan van de gepersonaliseerde kerstkaarten, voor dat extra authentieke gevoel. Zo kunnen we onze familie, vrienden en kennissen toch laten weten dat we aan ze denken in deze periode!

Ga online creatief aan de slag

Wij bestellen onze kaartjes dit jaar met Kaartje2go. Een handige en overzichtelijke website waar je werkelijk alle soorten kaarten kan vinden en versturen, ook met een feestelijke touch. (lees ook zeker onze vorige blogpost over kaartjes personaliseren)

Om die extra persoonlijke touch toe te voegen aan onze kerstkaartjes, opteren wij graag voor een kaartje met foto optie. Maar natuurlijk kan je ook een voorgemaakt kaartje kiezen. Keuze genoeg dus!

Makkelijk & snel originele kerstkaarten maken

Met de eenvoudige editor maken wij in een mum van tijd een kaartje à la ‘ons’. Ga helemaal los: voeg hartjes, sterretjes, sneeuwvlokjes,… toe. Kies de tekst, kleuren en design wat je zelf wil. Een kaartje, helemaal naar eigen smaak. Wij worden er in elk geval erg vrolijk van!

Je kiest zelf jouw formaat, naar wie je de kerstwensen wil sturen en hoe de envelop er zal uitzien. Elke stap is easy peasy in de editor.

Joepie, het resultaat in de bus: waw! Ik koos voor een fotokaart, helemaal naar eigen stijl, in formaatje ‘groot’ met een gouden envelop. “Ik ga alvast mijn mama verrassen met dit hartelijke én persoonlijke kaartje. En er zullen nog vele volgen ;-)” – Helena

“Ik hou van elk detail bij kerstkaartjes of kerstkadootjes. Dus ook de afwerking! Daarom koos ik ook voor een hartjes zegel om de envelop te sluiten.” (Tip: ze zijn nadien ook handig om geschenkjes op te leuken)

Dit vinden wij nog zo leuk aan kerstkaartjes maken op kaartje2go:

  • Je kan de kaart opleuken met ludieke sluitzegels voor op de envelop.
  • Ga voor de gratis witte of rode enveloppen of kies tussen andere kleuren (o.a. gouden enveloppen) tegen een kleine extra betaling.
  • Ben je niet hélemaal zeker van je design? Dan kan je een gratis proefdruk van je kerstkaart opvragen.
  • De kaartjes zijn duurzaam (denk: gerecyclede papiersoort en gerecyclede enveloppen).
  • Je hebt ook de mogelijkheid om een kerstcadeautje mee te sturen met je kerstkaart.

Wil jij ook kerstkaarten maken à la ‘jij’? Check dan zeker de website van Kaartje2go en ga zelf creatief aan de slag!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply