About Me

COSMOSJIEK | Win een reis naar NEW YORK!

13/11/2018

WE PRESENT TO YOU… COSMOSJIEK

Samen met het Cosmocafé in Sint-Truiden presenteren we jullie • COSMOSJIEK •. Dit is hét sjiekste feestje van Haspengouw en gaat natuurlijk door in het Cosmocafé, onze favoriete bar in Sint-Truiden. Samen met het Cosmocafé maken we deze AWESOME afterwork mogelijk voor jou. We willen dan ook het weekend een dag vroeger inzetten. Je kan genieten van de live cooking en dansen op topschijven opgegooid door Blend Sound System! Dansen maar!

– WHEN THURSDAYS BECOME FRIDAYS –

Cosmosjiek, cosmopolitan

Geen cosmosjiek zonder een lekkere cosmopolitan cocktail. Christof Dunon verzorgd elke donderdag de cocktailstand en haalt zijn beste recepten naar boven. Hij is een echte tovenaar, maar dan met een cocktailshaker en de nodige alcohol in plaats van een toverstaf. Elke week opnieuw voorziet hij één of meer nieuwe cocktails.

Alcoholvrij? Christof voorziet bovendien ook een alcoholvrije cocktail, voor diegene die zeer helder hun vrijdag willen starten.

WIN SHOPTEGOED + SHOPPINGTRIP NAAR NEW YORK

Shoptegoed

Er vallen tijdens Cosmosjiek  €10.000 lifestyle cheques te winnen. Elke week kan je shoptegoed ter waarde van 250 euro winnen. Dit zijn bonnen van een lokale winkel. Elke week opnieuw zetten we onze partners in de kijker. Volg zeker onder instagramstories en die van cosmocafé. #Staytuned

 Hoe win je? 

  1. Kom donderdag naar Cosmosjiek (vanaf 18u)
  2. Registreer je
  3. Drink een cocktail (of 2, 3, 4) #hihi
  4. Amuseer je en gooi je benen eens goed los
  5. Win! (Je wordt persoonlijk gecontacteerd door onze organisatie)

Win een shopping trip voor 2 naar New York

Jah, dit klinkt echt onwerkelijk. Wie wil nu niet met zijn bestie gaan shoppen in New York? Bovenop de reis naar NYC krijg je nog een 1000 euro shopbudget om daar eens helemaal los te gaan! Hoe win je? Dit is net zo eenvoudig als het winnen van het shoptegoed. Kom een cocktail drinken en win!

Registreren? Het klink zo ingewikkeld en langdradig, maar dat is het gelukkig niet! Het registeren gaat als een fluitje van een cent.
Eenmaal je je cosmosjiekkaart hebt aangemaakt, moet je enkel je kaartje voor de scanner houden als je een cocktail besteld. Easy peasy lemon squasy!!!

Wil je sowieso met ons mee naar New York? Schrijf je dan in op onze groepsreis!

Good luck & tot donderdag! 

xxx Helena & Nele

In Home by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply