About Me

COCOONING: deze onesies willen wij NU in huis!

06/12/2019

De eindejaarsperiode: dé gezelligste periode voor ons als échte kerst gekken. Een glaasje bubbels, een kersenpitkussen, goed gezelschap en… onze onesie. Dit is wat ons gelukkig maakt!

Wij gingen op zoek naar de leukste (en zachtste) onesies – je weet wel, die fluffy pyjama’s uit één stuk – en vonden onze favo’s bij de bekende lingerie en pyjama winkel Hünkemoller.

‘Chill mode on’ in deze onesies

Al bij het denken aan het dragen van een onesie worden we helemaal Z.E.N. Wij zijn gek op deze kerst onesie vol leuke patroontjes.

Een dieren onesie (inclusief oortjes a.u.b.) is altijd een leuk hebbeding. Deze mooie trendy rendier onesie staat op ons verlanglijstje tijdens de feestdagen!

Match je onesie met je huisdier

Ons zal je af en toe wel tegenkomen met dezelfde schoenen of dezelfde jas, want héy: twinning is winning. Je kan dit niet enkel doen met je beste vriendin, maar vanaf nu ook met je huisdier. Grappig én schattig, toch? Wij zijn helemaal weg van deze collectie!

“Oh. My. God. Dat was mijn eerste reactie toen ik las dat Hunkemöller met een collectie kwam om te twinnen met je huisdier. Hier zat ik – zonder dat ik het wist – al mijn hele leven op te wachten! Super schattig. Hopelijk denken mijn twee siberische katten er net zo over.” – Helena

Matching mommy onesie

Voor alle mommies onder ons: dit wil je! Je zoon of dochter zal zijn of haar glimlach niet kunnen onderdrukken met deze matching onsies. Plezier in huis verzekerd!

Oops, iets te snel al wegdromen van hoe het later kan zijn. Als ik later kindjes heb, zullen er ongetwijfeld matching outfits bij zitten, dus ook so-wie-so een onesie voor de mama-dochter momentjes.”– Nele

5 redenen waarom onesies geweldig zijn

 1. Ze zitten gewoon ontzettend goed, terwijl ze er altijd leuk uitzien. #likeylike.
 2. Warmte alom. Al ooit koud gehad als in een onesie aanhad? We dachten van niet. Ze zijn vaak gemaakt van een dikke stof en de warmte lucht blijft op je lichaam zitten.
 3. Cuteness overload. Naast het functionele aspect zijn ze ook gewoon super cute. Onze aaibaarheidsfactor stijgt onmiddellijk als we er eentje aanhebben.
 4. Multifunctioneel. Je kan een onesie aandoen om gezellig thuis te zitten in plaats van een training aan te doen. Je kan hem ook dragen als pyjama natuurlijk of op een gek verkleedfeestje. De show stelen doe je sowieso.
 5. Heerlijk zacht. We zijn gehecht aan zachte stofjes, zeker in de winter. Hallo hoge aaibaarheidsfactor!

Ben jij ook helemaal onesie freak? Of heb je er nog geen om die koude winterdagen te trotseren in stijl? Surf dan snel naar de website van Hünkemoller, waar je jouw favo onesie kan uitzoeken.

Welke is jouw favoriete onesie?

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

8 Comments

 • rachel

  ik heb een hele tijd in die dingen gewoond haha en ineens was het over, ze zitten heerlijk maar ik ga nu toch liever voor een trainingspak

  13/12/2019 at 10:31 Reply
 • Marsha

  Wat zijn ze leuk zeg hihi. Ik heb zelf nog nooit een onesie gekocht. Het lijkt me zelf niet praktisch om mee naar de wc te gaan, maar ze zien er echt cute uit!

  13/12/2019 at 20:39 Reply
 • Renata Feyen

  Ziet er echt wel super leuk uit met die dierenhoofden – die hondjes lijken het ook wel leuk te vinden 🙂

  14/12/2019 at 15:06 Reply
 • Deborah

  Die met de oren is het leukste haha. Ik denk alleen niet dat ik mijn huisdier er inkrijg. Die sloopt hem nog voor ie uit de verpakking is haha.

  15/12/2019 at 09:51 Reply
 • Silkeblogs

  Haha ik heb op dit eigenste moment een onesie aan (het is die van mijn vriend)! Die voor hondjes is echt té cute!

  16/12/2019 at 07:53 Reply
 • Simone

  Ah die rendieren onesie is echt too adorable. Zelf denk ik niet dat dit iets voor me is, want dan heb ik het ijskoud als ik naar het toilet ga, haha.

  18/12/2019 at 12:00 Reply
 • Fleur

  Heerlijk om daarin lekker de kerst door te brengen! Helemaal leuk om dan te twinnen met mijn dochters

  18/12/2019 at 12:56 Reply
 • Frederique

  Oh die rendier! Geweldig! Echt hebbuh hebbuh materiaal haha

  18/12/2019 at 18:26 Reply
 • Leave a Reply