About Me

Bye aan die schuldgevoelens – Goodiebox Unboxing

14/10/2021

Schuldgevoelens! 83% van de vrouwen worstelt hiermee. Dat is veel en ja hoor, ook wij herkennen dat bij onszelf. We maken ons veel te vaak zorgen over bepaalde zaken van het leven of hebben bang dat we niet goed (genoeg) zijn en doen.

Er zijn al heel wat ideaalbeelden van de tafel geveegd. Maatje 34, nah! Maar dagelijks komen wij nog in aanraking met meningen en verwachtingen van anderen. ‘Wees een sterke vrouw, Ga voor je carrière. Wil je geen kinderen? Ben je nog steeds single?’ Het komt erop neer dat je altijd wel iets verkeerd of niet goed genoeg doet volgens een ander. Elke keer weer wordt er wel weer iets van je verwacht. Goodiebox heeft steeds een ‘motivational talk’ in de box geplaatst en deze gaat hierover.

Het is dan ook tijd om hierbij stil te staan. Te beseffen dat we deze verwachtingen best aan ons voorbij laten gaan.

Ons levensmoto is dan ook ‘Leven en laten leven’. Wij zijn er klaar mee! Doe waar je je goed bij voelt, doe waar jij geluk in vindt.

Wat zit er deze maand allemaal in de Goodiebox?

Wij nemen je, zoals elke maand, opnieuw mee in ons unboxing avontuur. Wil je liever zélf de unboxing pret aangaan? Scrol dan niet verder en ontdek gewoon zelf wat er in de box zit! Bestel hier je box.)

1. Prep Tool Face Brush – Niré Beauty (onze favoriet)

Eén van onze favoriete skincare tools: de face brush. Een tool die écht verslavend werkt en gewoon ook super goed voor je huid.

Deze brush zorgt voor een extra glow en een flawless make-up look. De zachte haartjes verwijderen make-up en onzuiverheden én reinigt én exfolieert.

Hoe te gebruiken? 

 • Breng je favo reinigingsproduct aan op de brush.
 • Gebruik de brush in een ronddraaiende beweging aan op de huid.

Winkelwaarde: €5

2. Desert Mirage Highlighter – Phase Zero 

Deze highlighter heeft iets bijzonder, iets wat andere formules vaak niet hebben. Het bevat *trommelgeroffel* een soort boter met ultrafijne parel pigmenten die helemaal opgaan en blenden met je eigen huid, zonder dat je eruitziet als een glimmende discobal. Op een heel subtiele wijze wordt het licht gereflecteerd vanuit elke hoek en dat zorgt voor een fantastisch natuurlijke glow… én… de highlighter is vegan!

Winkelwaarde: €30

3. Rescue Me Leave-In Conditioner – Lavish Care 

Deze kennen we! Deze leave-in conditioner zat een hele tijd geleden ook in onze Goodiebox. Onze ervaring hiermee was zeer positief! Deze leave-in conditioner is dé heldin in onze badkamer tegen droog haar. Deze bevat een verzorgende formule met provitamine B5 die het haar verzacht en zorgt voor die glossy finish.

Hoe te gebruiken? 

 • Schud de fles en spray de conditioner op nat of droog haar.
 • That’s it! (Uitspoelen is dus niet nodig! Yay!)

Winkelwaarde: €7,90

4. Verveine d’Huygens Body Scrub – Huygens 

Bye bye dode huidcellen! Ook in de wintermaanden blijft het belangrijk je huid goed te scrubben om je zachte huid te behouden.

Deze scrub bevat exotische citroen verbena (aka Verveine) en munt om je huid te relaxen, liften én versterken.

Hoe te gebruiken? 

 • Gebruik de scrub 2x per week tijdens een douchebeurt.
 • Breng ‘m aan op de natte huid.
 • Masseer het product een paar minuten in voordat je het afspoelt.
 • Smeer jezelf daarna van top tot een in met een lekkere bodylotion of olie voor een ‘ik kan niet van mezelf afblijven’ momentje.

Winkelwaarde: €18 (100 ml)

5. Heel mask – Masque Me Up

Ja hoor, verzorgen van ‘kop tot teen’. Goodiebox neemt dit wel heel letterlijk en voorziet een masker voor je hielen.

In het masker zit een crème serum die tot diep in de huid werkzaam is en laat je hielen in een mum van tijd zacht en verzorgd achter.

Hoe te gebruiken? 

 • Breng het masker aan op je voeten en laat het minimaal 20 minuten (of gewoon heel de nacht) zitten, zodat je ontwaakt met magisch zachte voeten.

Winkelwaarde: €7,50

6. Silky Kiss Lipgloss – Paese 

De kleur van verse bessen op je lippen: awesome toch! Deze lipgloss van Pease (een merkje dat we trouwens al langer kennen en dewelke zeer goede foundations heeft) is long-lastig, plakt niet, loopt niet uit en heeft een berry-achtige tint.

Mwah!

Winkelwaarde: €21

6. AHA + BHA Glow Cleanser – De_CURE

De_CURE’s Glow Cleaner verwijdert make-up, vuil van buitenaf en onzuiverheden om ervoor te zorgen dat je gezicht daarna alle actieve ingrediënten goed opneemt.

Deze toch wel speciale formule van glycol- en salicylzuur scrubt de huid zachtjes. Het reinigt de poriën en stimuleert vernieuwing van de cellen zonder de huideigen barrière te beschadigen. Het resultaat is … een glowy skin. Je huid is dus gehydrateerd en verzorgd.

Hoe te gebruiken?

 • Masseer de gel met droge handen in de huid om make-up, onzuiverheden en vuil te verwijderen.
 • Zorg dat je eindigt met het gebied rondom de ogen.
 • Spetter wat water op je gezicht en masseer tot er een dikke laag op de huid ontstaat.
 • Spoel het af met lauwwarm water en je bent ‘good to go’!

Winkelwaarde: €25 (20 ml)

Verras jezelf elke maand!

Ook zin gekregen om elke maand verrast te worden door Goodiebox? Klik dan hier om je eigen Goodiebox te bestellen!

 

 

In Lifestyle by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply