About Me

BIBA SPECIAL: mix & match met Biba juwelen

10/02/2019

Alle juweel fanaten: opgelet, want wij hebben een heuse ‘Biba special’ voor jullie klaarstaan! Wij houden ervan om onze look de perfecte finishing touch te geven. Hoe doen we dit beter dan met de juiste accessoires? Biba, één van de bekendste merken wat betreft juwelen in alle maten en kleuren, helpt ons hiermee. Laperla in Alken verrast ons met één van de grootste collectie in Limburg! Wat vinden wij nu zo geweldig aan Biba, en waarom is combineren zo makkelijk? Bekijk hieronder onze video én fotospecial met tonnen mix & match inspiratie!

Kleuren matchen

Een groot voordeel om kleding te shoppen waar ook een geweldig grote Biba collectie aanwezig is: kleur. Kies je tijdens je shoppingspree voor een geel item? Dan heb je keuze uit een hele ‘boom’ matchy oorbellen of armbanden. Je look maak je meteen af door eenzelfde kleur te kiezen bij je outfit.

Kleur toevoegen

Met de Biba juwelen kan je snel een outfit nog meer eigen karakter geven door net andere kleuren toe te voegen. Kies je bijvoorbeeld voor beige tinten, maar vind je de look toch te braaf? Wat dacht je van knal oranje om de look helemaal kracht bij te zetten? Of ooit gehoord van ‘color blocking‘? Combineer juist met een andere felle kleur om fris en kleurrijk uit de hoek te komen!

Matchen met armbanden

Wij gaan niet naar huis zonder weer een arm vol met onze favoriete kleuren aan armbanden. Er geldt hier eigenlijk maar één regel: hoe meer, hoe beter. Wij schuiven maar al te graag twintig armbanden met gek veel bolletjes en tierlantijntjes aan onze arm. Daar worden wij helemaal vrolijk van! Match de kleur van je oorbellen of mix de kleuren onderling met goud of zilver. Je kan het zo gek niet bedenken.

Opvallende of subtiele juwelen

Juwelen kunnen een echte fashion statement maken. Zin om er helemaal voor te gaan? Wat dacht je van grote ringen met veel bling bling? Of wissel gewoon af met de klassieke kleinere hanger in (écht) alle kleuren.

Psst, ga je shoppen bij Laperla? Dan kom je deze kleine rakker tegen het lijf, stop dus even voor een knuffel en een aai over de bol!

It’s a match: outfit met BIBA juwelen

Wij kunnen alvast ons hart ophalen aan de grote collectie aan Biba juwelen bij Laperla in Alken! Onze Biba liefde wordt alleen maar groter als we ze ook nog eens kunnen matchen met onze favoriete outfits (overigens ook van Laperla!).

Helemaal zin om zelf Biba te shoppen? Ga snel langs bij Laperla in Alken en leef je helemaal uit met matchen en mixen. Viva la Biba!

Meer fashion? Lees onze vorige blogpost van Laperla!

FASHION TREND: Kies voor véél kleur in 2019 | Look by Laperla

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply