About Me

Bestseller mascara uitgetest: Wonderfully Real Mascara | Rimmel

11/12/2017

Ondertussen weten jullie al dat we een nogal fervente mascaralovers zijn. Onze lichte verslaving nam weer de bovenhand toen we hoorde over een nieuwe bestseller in make-up land: De WonderFully Real Mascara van Rimmel. Een merk dat makkelijk verkrijgbaar is bij de drogist en ons al een tijdje in de ban weet te houden met hun innoverende producten op de markt.

Wonderfully real mascara rimmelRimmel London WonderFully Real Mascara – Richtprijs: 14,99

Belofte van de mascara

De mascara belooft een volume vanjewelste, een voller resultaat en verlengend effect. Alles wat we zoeken in een goede mascara dus. Wij doen de test!

De test: eyecatcher of niet?

Rimmel WonderFully Real Mascara

Het shiny roze flesje popt meteen in het oog! Van de mooie verpakking kunnen wij in ieder geval al niets verkeerd zeggen. Love-for-pink. De applicator van de mascara is dun en heeft een middelfijne structuur. Het product is makkelijk aan te brengen met het borsteltje.

De mascara heeft wel redelijk wat streekjes nodig om de wimper goed in model te brengen. De wimpers plakken snel aan elkaar, die je af en toe uit elkaar moet halen. Maar net daardoor, worden de wimpers ook weer dikker en dus creeër je meer volume. Zwart is ook echt zwart. Zwarte wimpers worden nog zwarter, blonde wimpers zijn niet meer te herkennen.

! Mascara-tip: bij het aanbrengen van je mascara, maak je best een zigzaggende beweging naar boven toe. Het is belangrijk om bij de wortel van je wimpers te starten, deze eerst goed aan te zetten, en nadien pas de puntjes.

Voor & na: Rimmel WonderFully Real Mascara

The brunette

“Wow, wat een verschil! De mascara geeft meteen een open blik. Mijn wimpers lijken écht langer en zijn intens zwart. Neem wel even de tijd om de mascara goed aan te brengen, dat maakt het verschil en zo voorkom je klontertjes. Dit product zit vanaf nu in mijn ochtendroutine!” – Helena

The blonde

“Deze mascara geeft erg veel meer volume bij aan mijn wimpers. Ze lijken dan ook een heel stuk langer. Bij het aanbrengen van een eerste laagje werkt deze mascara heel erg goed voor mij. Toen ik meteen daarna mijn wimpers nog wat meer wilde aanzetten en wat details wilde toevoegen leken mijn wimpers een beetje tegen elkaar te plakken en er ontstonden wat klonters. Ik gerbuik dus liefst één laagje. Ik weet nu hoe deze mascara te gebruiken. Voor m’n alledaagse bezigheden zou ik eerder kiezen voor een subtiele mascara, maar voor een avondje stappen is deze mascara ideaal!” – Nele

Waarom zijn wij fan?

  • Zwart is echt zwart. Ideaal voor een intense blik.
  • De belofte van meer volume en verlengend effect maakt de mascara absoluut waar.
  • De wimpers gaan een beetje plakken, maar net ideaal als je voor extra volume wil gaan.
  • De mascara heeft weinig tot geen klonters.

Score: 8/10

Wonderfullyrealmascara

Ben jij ook zo’n mascaralover!? Ken jij deze al? Laat het ons weten in de reacties!

Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply