About Me

BEAUTY TREND: De superboost voor een strakke en gezonde huid

15/05/2019

We ontdekken graag de laatste nieuwe trends en hypes in beautyland en zijn daarom steeds benieuwd om de nieuwste behandelingen uit te testen. Wij testen de ‘superboost’ voor een gezonde strakke en frisse huid. Een nieuwe behandeling waar we alles over wilde weten. De superboost zou het effect van botox beloven (maar dan op een natuurlijke wijze).

Wat is een superboost gezichtsbehandeling?

Het is een gezichtsbehandeling die je huid letterlijk een boost geeft. Het is een cosmetische verzorging met de impact van een medische behandeling.

De mogelijkheden zijn zeer gevarieerd en uitgebreid:

  • van een snelle huidboost (voor de trouw van je beste vriendin)
  • tot een oplossing voor:
    • pigmentatie, huidveroudering, fijne rimpels, vlekken, melasma, couperose, oog lifting, anti-ageing, onregelmatige huid, poriën, gevoeligheid, huidspanning, etc.
  • Heel erg veel opties dus en zeker iets waar we ons in boeien.

Onlangs waren wij er nog over bezig dat we beginnende rimmeltjes hebben, ondanks dat we onze huid toch wel goed soigneren met verscheiden crèmes en maskers. Maar hey, face it: de rimpeltjes komen op een dag toch (al kunnen we het proces vertragen en onze huid vitaal houden). We zijn dan ook benieuwd naar de resultaten van superboost.

 

Hoe verloopt zo een behandeling?

  1. Er wordt een elektropad in je nek bevestigd zodat de stroom wordt geleidt van je gezicht naar je nek.
  2. Nadien bepaalde onze skinexpert met een huidanalyse ons huidtype. Op basis hiervan maakte ze een mengsel om onze huid te reinigen.
  3. Huidreiniging + elektrolyten inbrengen: Actieve stoffen worden in de huid gebracht via een naaldloze injectie met jet-stream (zie dat zwart machientje), terwijl het diepere overtollige vuil uit de poriën wordt gepompt. De bestaande kanalen in de huid vullen zich met vloeistof vol met electrolyten (dé basisbestanddelen voor de volgende stap). Deze stap gaf een gek gevoel, maar deed helemaal geen pijn. Het mengsel smaakte wel erg vies. Als je met je tong over je lippen ging (ja wij testen het uit), proefde wij precies aluminium folie.

4. Electrostimulatie op de spieren. De spier krijgt nieuwe impulsen en gaat automatisch strakker worden en de huid opspannen, ogen opentrekken, wenkbrauwen liften,… Dit is iets wat zijn tijd nodig heeft. Het uiteindelijke resultaat zien we na 2 weken pas echt.

Onze ervaring

Wij zijn erg enthousiast over deze behandeling! De ervaring was eerst en vooral heel speciaal omdat er met elektroden wordt gewerkt, wat helemaal nieuw was voor ons. De behandeling zelf voelde wat gek aan, maar nadien echt monter en fris. Het resultaat mocht er echt zijn.

Moet je dus in de zomer naar een trouw (of trouw je misschien zelf)  en wil je shinen (#duh)? Dan kan je het best enkele weken voor de gelegenheid een behandeling bij Ikari boeken. Je huid voelt gelift aan en dit blijft ook even zo. Op lange termijn vinden wij het moeilijk te zeggen hoelang de huid strakker is, maar reken toch  zeker op enkele maanden. De moeite toch?

Prijs per zone: 150 euro (gelaat, hals, decolté)

Meer informatie? Surf naar www.ikari.be

In Beauty by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply