About Me

BADMODE: deze swimwear staat op onze wishlist!

28/05/2019

Terwijl wij alvast aftellen naar tropische temperaturen en onze zonvakantie, gaan wij al op zoek naar de perfecte bikini of badpak. Flaneren op het strand, een pool party bij vrienden of  insta-proof foto’s maken in dat infinity pool waar je al het hele jaar naar uitkeek: wat het ook is, nieuwe swimwear hoort daar absoluut bij! Eén van onze favo merken wat betreft badmode is zonder betwisten ‘Hunkemöller’. Een ruim assortiment waar wij graag onze wishlist neerleggen.

Welke bikini of badpak staat hoog op ons lijstje? Lees snel verder!

Flashy & opvallende bikini

Fel feller felst! De neon trend maakt al een tijdje zijn opmars en kon daarom ook niet ontbreken voor de badmode. De fluo trend is misschien niet voor iedereen weggelegd en dat begrijpen wij helemaal. Zelf zouden wij ook niet makkelijk gaan voor een fluo groen shirt bijvoorbeeld, maar in badmode vinden wij een flashy kleur wel helemaal top.

Deze bikini is uitgevoerd in een flashy knalkleur en heeft prachtige details zoals de koortjes lang de hals. Je kan de ketting van de bikini top ook los laten, en het model daarom helemaal naar je hand zetten!

Asymmetrie

Helemaal on trend, ben je met de ‘asymmetrische’ bikini of badpak. Opvallend en een tikkeltje specialer dan de rest van je gewoonlijke swimwear gardarobe. Een look waar je zeker mee zal scoren op het strand!

Uitdagend badpak

De tijd dat badpakken als ‘oud’ of ‘vroegere mode’ werd bestempeld is absoluut verleden tijd. Het badpak is al meerdere jaren weer helemaal hot and happening. Zéker met de vele varianten hierop. Wij zijn verliefd op dit zwarte badpak van de Doutzen collectie: door de cutouts is het badpak waanzinnig uniek en – laten we toegeven – toch wel wat gedurfder. Het grote pluspunt van dit originele badpak? Je kan net zo makkelijk bruinen als bij een bikini!

“Dit badpak is helemaal mijn ‘dada’! Ik heb ‘m dan ook onmiddellijk in mijn winkelmandje gedropt. Bondgirl in wording!”- Nele

De stof zit heel aangenaam en is voldoende dik. De knoopjes aan het schouderbandje en in het midden zijn leuke details die het badpak net die extra geven. Ja Doutzen, je hebt weer een ferme collectie uitgebracht! – Nele

Kleurrijke dierenprints

Tijgerprints, slangenprints,… ze blijven ons veroveren. Zeker als de kleuren heel fris en fleurig zijn. De cups van deze  bikini met dierenprint zijn leuk afgewerkt aan de bovenkant en ook het strikje tussen de cups kan ons bekoren.

Let wel op: Eerder rozige tinten in een bikini matchen het beste met een iets donkerdere huid.

“Ik ga het liefst voor bikini’s die voorgevormd zijn. Hier voel ik mezelf toch nog net iets zekerder in.” – Helena

Tropische prints

Join the jungle hype! De tropische prints passen helemaal in het vakantieplaatje en dus ook bij onze swimwear. Een mix van kleuren met veel groen en bloemige prints zijn dé perfecte ingrediënten om je vakantie nog zonniger te maken.

Ideale accessoires

Een bikini of badpak pimpen? Easy! Dit doen wij graag met de pareo. Ga je een cocktail bestellen aan de strandbar, maar wil je toch een leuk accessoire erbij? Hop, een pareo rond ons middel en off we go!

Deze witte pareo is super makkelijk te combineren met allerlei badpakken of bikini’s, dit is er dus eentje die wij niet meer kunnen missen.

Een tuniek is ideaal bovenop je badpak of bikini. Deze tuniek is helemaal voorzien van kant en dit maakt de tuniek heel speels en vrouwelijk. Draag hem naar het strand over je bikini of badpak om je look af te maken!

Draag jij liever een bikini of een badpak? Laat het ons weten!

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply