About Me

ALEX: the brand | New fashion label in town

20/11/2017

Wij vinden het altijd ontzettend leuk en spannend om nieuwe fashion brands te ontdekken. Zo botste we niet lang geleden op een merk met een inspirerend en straf verhaal achter het label: ALEX. Een spiksplinternieuw (en fairtrade!) merk dat pas neergestreken is op de markt. Maar zeker potentieel heeft om een verschil te maken!


Alex: the brand

Maak kennis met ‘ALEX’, een nieuw en – volgens ons – veelbelovend kledingmerk in de fashion wereld. In de naam alleen al zit er een inspirerende boodschap verscholen: de initialen van ALEX staan voor ‘for All Lovable & Empowering Women’. 


Waarom de naam ‘Alex’? Achter deze power naam, zit een straf verhaal. De naam is geïnspireerd op Alessio. Alessio was een erg goede vriend van Doortje Mazza, de creatieveling achter dit label. Hij was liefdevol, opbouwend, aanmoedigend en echt een ‘typetje’ vertelde Doortje ons. Twee jaar geleden geleden is helaas het noodlot toegeslagen en is Allesio plots overleden. Dit zorgde dan ook voor heel wat emoties. Vanuit deze gedachten
 ontstond het idee om ALEX te lanceren, de afkorting van zijn naam. Daar worden wij even stil van!

De power van de trui  | Alex kind of girl

De truien van ALEX stralen stuk voor stuk power en durf uit. Het startende merk komt nu met een nieuwe trui op de proppen, met opnieuw een pittige opdruk ‘coolio’: een roepnaam voor de Alex kinda girl.

Bij een Alex kind of girl is er een hoekje af op welke manier dan ook. Deze brand is dus ideaal voor not regular girls die stoer, speels, liefdevol, opbouwend, krachtig en ook een beetje onafhankelijk zijn. Her friends are not ‘the average squad’. 

De finishing touch: hemd met opvallend kraagje

De trui nog een extra ‘coole’ touch geven? De truien kan je combineren met een wit ALEX hemd en een fashionable kraagje. Ze zijn verkrijgbaar met leuke pompons, stoere studs of doodskopjes.

We’re all ALEX kind of girls

Hou dit opkomende en zotte merk zeker in de gaten!
Meer informatie kan je vinden op hun Facebookpagina en Instagrampagina.

WOOPWOOP WEBSHOP ALERT! Deze leuke items kan je vanaf 30 november ook online verkrijgen!

alex the brand coolio
Photos by: Julie Gielen
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply