About Me

ACCESSORIZE: de grootste Biba collectie van België vind je hier!

28/07/2019

Wij houden van accessoires. En zéker van een juwelen collectie waar je ‘u’ tegen kan zeggen. Wij worden helemaal ‘bedazzled’ door de grootste Biba collectie – een toonaangevend pareltje wat betreft juwelen collectie – die je maar kan vinden in België. Je outfit helemaal pimpen? Let’s do this!

Warning: als je verder leest, heb je een ongedwongen drang om juwelen te shoppen!

Bekijk hieronder onze video en ontdek onze favo’s:

De grootste Biba collectie van België

Ga je richting limburg? Of nog beter, in de buurt van Alken? Dan plan je al maar beter een stop in bij Laperla, de one-stop-shop voor vrolijke fashion en een giga collectie aan juwelen. Op zoek naar die perfecte kleur om bij je jurk te matchen? Of ga je binnenkort naar een feest? Kan je maar niet die matching oorbellen vinden? Look no further, want je zoektocht eindigt hier: een walhalla aan alle soorten juwelen en tirlantijntjes.

Welke kies jij? Goud, zilver of jouw lievelingskleur?!

Waarom kiezen voor Biba?!

  • Kwaliteitsvolle juwelen. Ze gaan lang mee, ze slijten of verkleuren helemaal niet snel, tenzij met contact met water – zoals elk juweeltje).
  • Vederlichte juwelen. De oorbellen voelen aan als veertjes aan je oren, ook al zijn ze groot. Geen uitgeleerde oorlellen dus #olé!
  • Ruim assortiment met veel vernieuwing. Biba heeft enkele vaste modelletjes, maar steeds komen ze ook af met iets vernieuwend en spelen ze erg in op de nieuwste trends.

Onze favoriete Biba juwelen

Ben jij ook zo’n Biba fan?! Laat het ons weten!

In Fashion by
Share:
Previous Post Next Post

Lees ook

Leave a Reply