About Me

About

Hallo! Wij zijn Helena & Nele uit Limburg, Sint-Truiden en hopen jullie inspiratie, ideetjes of tips te kunnen meegeven met onze blog over beauty, fashion, lifestyle, deco & travel.

Meet Helena | The brunette

Hi there! Mijn naam is Helena Vanleeuw (29). Ik heb communicatie gestudeerd in Hasselt en daarna de vervolgopleiding ‘Belgian Advertising School‘ in Mechelen.  Momenteel werk ik voor een PR bureau  als social media manager met heel wat fashion en lifestyle klanten. Voorheen werkte ik bij Sanoma (mediabedrijf waar oa. Flair, Feeling en Libelle gemaakt wordt) als Project Manager in het Content Advertising team. De fascinerende mediawereld is me dus niet vreemd!

Ik zit niet graag stil en ben daarom altijd bezig. In 2017 vervolledigde ik de opleiding  ‘allround visagie’ aan de schoonheidsschool. Make-up is altijd een passie van me geweest. Al van kleins af aan kon ik me uren bezig houden met het opmaken van mijn poppen of met de lippenstift van mama te ‘lenen’. Vanaf toen is die interesse alleen maar groter geworden, alsook mijn make-up koffer.

Verder heb ik ook een fotografie cursus gevolgd omdat ik me graag bezig hou met beeld. Als de agenda nog niet vol genoeg staat, volg ik ook dansles jazz en ballet. But don’t get me wrong: Netflix en wining & dining staan ook liefst wekelijks op mijn agenda. #hashtag foodie.

  • Style: Trendy-Chic
  • Who: Dromerig, creatief, nieuwsgierig
  • Love: Make-up, fotografie, fashion, food&drinks, travel, mijn huisdieren (2 katten en 1 hond)
  • Guilty pleasures: M&M’s met nootjes, The Sims, naar ‘Friends’ kijken voor de 101e keer, Mai Tai cocktail en Raffaelo’s

Onder het motto ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugde’, startte ik five more minutes niet alleen, maar samen met Nele. Om ons helemaal te onderscheiden tussen de nieuwe stroom aan bloggers en vloggers, zijn wij het unieke concept uitgeslagen van een duo blog. En met succes! Niet alleen zijn we samen enorm gegroeid, er is daarbovenop ook nog eens een enorme vriendschap ontstaan, wat zeker even belangrijk is voor ons.

Follow on instagram: @helenavanleeuw
Contact: hello@fivemoreminutes.be

Meet Nele | The blonde

Hi! Mijn naam is Nele Verheyden (27). Ik ben afgestudeerd als ergotherapeut en creatief therapeut & heb een Banaba buitengewoon onderwijs behaald aan Vives Kortrijk. Ik werk in het buitengewoon onderwijs bij kindjes met een meervoudige handicap. Mijn job brengt veel waarde aan mijn leven en is dan ook super waardevol voor mij.

Ik ben geen zittend gat, al ga ik luie TV-avonden zeker niet uit de weg. Zo probeer ik, naast mijn werk en blog, geregeld te sporten om mijn lichaam toch een beetje ‘in shape’ te houden. Met reden, want ik koester een grote liefde voor eten! ‘Food food glorious food’. Veldhockey, inlineskating, krav maga, fietsen en fitness zijn de sporten die ik erg graag doe.

Ook ben ik een beetje een prullemie. Ik maak graag tekeningen en schilderijen en vind het geweldig iets terug te repareren. Wat me uiteraard ook erg bezighoudt is mode: ik ben een echte shopaholic, maar héy, I’m helping the economy! (Mammie, hopelijk lees je dit).

Zo stelde Helena mij de vraag of ik het zag zitten om samen met haar een blog te starten. Ik kan het super goed vinden met Helena en we delen dezelfde interesses, dus ik aarzelde dan ook geen seconde!

  • Style: Sporty-chic
  • Who: Happy, energiek, creatief
  • Love: Hockey, inlineskating, zingen, klassieke gitaar, fietsen, krav maga, hiken, travel, eten & drinken, my job!
  • Guilty pleasure: Fanta lemon, NCIS (mét Gibbs) & Dexter, cocktailnootjes van de Hema

Follow on instagram: @Nele__verheyden
Contact: hello@fivemoreminutes.be

Waarom ‘Five More Minutes’ blog?

Samen hebben we besloten een blog op te starten omdat we allebei zin hadden om onze passies op een originele manier te kunnen delen met anderen. We zijn twee verschillende meisjes, met een verschillende stijl. Maar toch zo gelijk in ons denken en onze persoonlijkheid. We spenderen beide graag tijd om nieuwe producten, trucjes of tips uit te testen. Met plezier maken we net dat extra beetje tijd (krijgen we nog vijf minuutjes?) dat we nodig hebben.

Lees, probeer, test, geef je feedback of doe inspiratie op. En maak gewoon die extra vijf minuutjes tijd! Cause face it: you’ll be late anyway.

CONTACT 

Vragen, ideetjes, reacties of zin in een samenwerking? Laat het ons zéker weten, of vraag naar onze mediakit met meer informatie!
hello@fivemoreminutes.be

08/02/2017
Share: